Tips til tre slags halsbånd

TRIXIE GRÅ NYLONHALSBÅND (Foto: Petworld.dk)
TRIXIE GRÅ NYLONHALSBÅND (Foto: Petworld.dk)

Når du vælger nyt halsbånd til din hund, skal du gøre dig umage med at finde et, som du selvfølgelig kan lide, man som samtidigt er af god kvalitet. Så sikrer du nemlig, at det holder i lang tid, og du undgår at skulle ud og finde et nyt snart igen. Der findes forskellige slags halsbånd, og her er en lille guide til nogle af de meste brugte af slagsen:

Tre gode hundehalsbånd

  1. Læderhalsbånd: Et meget traditionelt valg. Et lækkert læderhalsbånd, der sidder godt, kan holde i mange år og giver din hund god komfort. Her skal du være særligt opmærksom på kvaliteten af læderet. Der findes masser af billige kopivarer, læder behøver ikke at være dyrt, men du skal sørge for at finde den rigtige forhandler.
  2. Nylonhalsbånd: Med et nylonhalsbånd skal du være særligt opmærksom på, hvordan det sidder. Nylon kan hurtigt komme til at skære ind i huden, hvis det sidder for stramt. Hvis hunden stadig vokser, skal du tjekke mindst et par gange om ugen, men gerne oftere. Til gengæld er der stor mulighed for, at du kan
  3. Kædehalsbånd: Et kædehalsbånd kan du vælge, hvis du gerne vil kunne have en ekstra kontrol over din hund. Halsbåndet strammer sig meget om hundens hals, når den trækker i modsat retning af dig. Det er et klart, men også et voldsomt signal at sende til din hund. Så tænk dig om en ekstra gang, før du vælger et halsbånd af kæde.

Hvis du vil have lidt overblik over, hvilket hundehalsbånd du skal vælge, så klik her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top