Sund og god hundemad er vigtigt for din hunds trivsel

Sundt hundefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)
Sundt hundefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er mange timers sjov og underholdning ved at have en hund som kæledyr, men der er også muligheden for at få sig en ven igennem tykt og tyndt. Det gamle ordsprog om at hunden er menneskets bedste ven, viser sig i mange tilfælde ikke at være helt galt. Har man hund, kan der nemlig opstå et ganske specielt og unikt bånd mellem hund og ejer. Det sker som oftest i kraft af, at en hunds kærlighed til dens ejer er fuldstændig betingelsesløst. En hund kræver ikke noget af sin ejer, men bliver glad hver gang den bliver luftet eller får lidt opmærksomhed – og det er der god grund til at give den. Hunde er nemlig super loyale, og vil ofte stå ved din side i både tykt og tyndt. Har man hund er man også så heldig, at hver gang man kommer hjem efter en lang dag, er huset aldrig tomt. Der er altid en ven, der kommer dig i møde springende og i godt humør. Det giver en enorm livsenergi og glæde at have en hund, hvis man altså har lyst til at bruge den tid det tager, for rigtig at lære sin hund at kende.

Det forpligter at have kæledyr

Den forpligtelse der følger med, når man har et kæledyr gælder ikke kun hunde, men derimod alle kæledyr. For lige så meget sjov man kan have ved at have et dyr i huset, lige så stort et ansvar følger der også med.

Sund kost er essentielt for din hund

Selvom en hund måske ikke forlanger meget, forpligter man sig til at tage sig ordentligt af den. Det er især vigtigt, at man sørger for, at ens hund får god og nærende kost. Ligesom med mennesker, er det vigtigt, at hunden får en sund og nærende kost hver dag.

Find hundemad her: http://www.petworld.dk/maerker/hills/hundefoder

 

Læs flere af vores indlæg om hundefoder:

Hills hundefoder er et godt fodervalg til din hund

Hundefoder skal passe til hundens daglige behov

Share
Back to Top