Sådan forbedres livet for hunde med allergi

Hvalpefoder (foto: petworld.dk)
Forbedre livet for hunde med allergi (foto: petworld-vet.dk)

Ved dyrlægen kan man få foretaget en blodprøve, der kan påvise eksistensen af allergi hos din hund. Selvom allergi kan være en besværlig byrde, er der en række ting, man kan gøre for at lette symptomerne hos menneskets bedste ven, så den kan få et godt liv på trods af overfølsomheden. Hvis du vil spare din hund for problemer med dårlig afføring, kløe og aggressiv adfærd, er her nogle råd til at hjælpe hunde med allergi.

Grundig rengøring, piller og den rigtige kost kan hjælpe hunde med allergi

Har din hund husstøvmideallergi, er det meget vigtigt at holde et højt niveau af rengøring i de dele af huset, dyret opholder sig. Især kurve, tæpper og sofaer kan have optimale livsbetingelser for mider og utøj, og det er derfor altafgørende, at man støvsuger ofte på disse områder, så antallet af småkryb kan holdes nede. For hunde med allergi over for fodermider kan specialfoder med naturlige ingredienser afhjælpe problemet, selvom dette hundefoder kan være dyrt for ejeren i længden.

Find det bedste til dit kæledyr

I mange tilfælde vil det desværre også være nødvendigt at give piller til hunde med allergi, og dette kan ligeledes blive en bekostelig affære. I stedet for at give hunden en lavere dosis end anbefalet, hvilket vil reducere effekten af behandlingen, kan det være en smart idé at undersøge internettet og finde den bedste pris på foder og piller. Har man allerede været til dyrlæge, vil han eller hun ofte kunne give den bedste vejledning til valg af hundefoder og dosering, og det er derfor ikke nødvendigt at besøge en fysisk dyrehandel for at få gode råd. Derfor er det anbefalelsesværdigt at gå online, når man skal lede efter billigt foder og midler til hunde med allergi, så udgiftsposten til dette kan lettes en smule.

Se et stort udvalg af allergivenligt foder eller bestil tid til en blodprøve her

 

Se mere om allergi her:

Du kan nemt og billigt forebygge katte med allergi

Få styr på om der er allergi blandt dine katte

Share
Back to Top