Royal Canin – mad til alle hundetyper

Royal Canin har også et madprodukt til din hund, flere faktisk! (Foto Petworld.dk)
Royal Canin har også et madprodukt til din hund, flere faktisk! (Foto Petworld.dk)

At finde hundefoder til din hund kan være en jungle. Hvad skal du vælge? Det billigste eller dyreste? Hvad skal der være i det, og hvor skal du købe det?

Det gælder sådan set ved alle kæledyr – fisk, undulater, katte eller kaniner. Man er i tvivl om, hvad man skal vælge og kan ikke finde rund i den jungle af forskellige mærker og priser og tilbud. Men man må bruge sin sunde fornuft og også være opmærksom på, hvad kæledyret egentligt kan lide. Spiser katten mere, når du køber den ene slags mad eller den anden? Har hunden lidt mere energi, når den får et bestemt produkt? Og bliver kaninens pels lidt tykkere af en ny slag foder?

Når du skal ud og købe hundefoder, er det vigtigste, at du kigger på din hunds størrelse. Der er stor forskel på, hvad en lille gravhund skal have at spise, og hvad en stor golden retriever skal have. De skal bruge forskellige mængder energi for at være aktive hele dagen, ligesom de har en forskellig muskelmasse.

Royal Canin – find dit foder efter hundens vægt

Royal Canin foder kommer i forskellige produkter til din hund alt efter, hvilken vægt den har:

x-small for de dyr der er under 4 kg, mini for dem der vejer 4-10 kg, medium til hunde med en vægt på ca. 11-25 kg og maxi for de der har en vægt på 26-44 kg. Der er også noget for de helt store hunde, der kaldes giant.

Så vej din hund og vælg foder ud fra det. På den måde kan det i hvert fald ikke være helt ved siden af, og din hund skal nok få det, den har brug for. Se et udvalg her.

Royal Canin er en sværvægter inden for foderproduktion

Royal Canin hundefoder giver din hund liv og energi

Royal Canin – forkæl dine firbenede venner

Royal Canin hundefoder giver din hvalp en god start

Share

One comment

  1. Pingback: Royal Canin hundefoder er høj kvalitet til din bedste ven

Comments are closed.

Back to Top