Royal Canin hundefoder er høj kvalitet til din bedste ven

Royal Canin er lige hvad din hund behøver (Foto Petworld.dk)
Royal Canin er lige hvad din hund behøver (Foto Petworld.dk)

Sådan har man efterhånden hørt det sagt i flere generationer. Og der er nok også noget ved det. Man har sin hund ved sig i hver eneste dag, lufter den, hygger sig med den, og den er altid glad for at se en. Den stiller ikke for mange spørgsmål, men den er heller ikke fraværende eller travl.

Du og din hund er tætte, I er gode ved hinanden, men husker du også at give den det bedst mulige foder? Måske vil du gerne, men du ved ikke helt, hvad det bedste egentlig er. Her kommer Royal Canin ind i billedet.

Med Royal Canin får du hundefoder med erfaring. De har været på markedet i flere årtier og ved, hvad din hund har brug for – også i forhold til, hvilken race den er, og hvor gammel den er.

Royal Canin kender din hund

Hvis din hund er gammel, har den nogle andre næringsmæssige behov end en hvalp. Det samme gælder, at en Labrador ikke skal have samme slags hundefoder som en Chihuahua. Royal Canin har styr på alder og race. Du er i de bedste hænder, når du investerer i hundefoder hos dem. Se udvalget her.

Din hund har brug for proteiner uanset hvad. Det har alle hunde. Hvis du har en hvalp, har den også brug for et særligt højt niveau af kulhydrater. Disse er med til at sikre, at dens vækst bliver optimal. Hvalpe vokser og bevæger sig meget, det betyder, de brænder en masse energi af. Dette skal de have plads til, derfor er det vigtigt, de har et lager, de kan brænde af. Omvendt er det med ældre hunde, der hellere skal have en masse vitaminer.

Hvis du er i tvivl, kan du kontakte Royal Canin, din dyrelæge eller læse på Royal Canins varedeklarationer.

Jeg har skrevet om Royal Canin før:

Royal Canin – mad til alle hundetyper

Royal Canin er en sværvægter inden for foderproduktion

Share

One comment

  1. Pingback: Royal Canin hundefoder – så behøver din hund ikke andet

Comments are closed.

Back to Top