Royal Canin Gastro får hunden på højkant igen med det samme

Royal Canin er lige hvad din hund behøver (Foto Petworld.dk)
Royal Canin er lige hvad din hund behøver (Foto Petworld.dk)

Royal Canin Gastro får hunden på højkant igen med det samme

Nok nedstammer hundene fra ulvene, som er vant til at rejse rundt på må og få i skovene, og leve af hvad der ny byder sig til. Men sådan er det altså ikke for moderne domesticerede hunde. De kan uden de store forudgående begivenheder bliver ramt af sygdom i fordøjelsessystemet. Det kan være frustrerende at være vidne til. Gudskelov findes der Royal Canin Gastro, som kan afhjælpe de værste problemer.

En almindelig lidelse hos hunde er absorptionsforstyrrelser, som kan få utilsigtede konsekvenser. I første omgang opdages denne lidelse hos hunde ved at afføringen bliver mere tynd. Det er et tegn på at hunden har mistet noget af sin evne til at optage al næringen i foderet. Med Royal Canin Gastro, kan din hund komme på højkant igen på mere end én måde. Både ved at få genoprettet fordøjelsen, men samtidig også ved undervejs i lidelsen, at få et foder der indeholder væsentligt mere energi. På den måde kan det begrænsede energioptag udlignes med tilsvarende mere energitæt foder.

Det kan være rigtig svært som hundeejer at gætte hvad der er skyld i hundens mistrivsel. Hvis din hund har betragteligt mindre energi end normalt kan det sagtens skyldes, at hunden har fået en lidelse, som gør at den er blevet ringere til at optage energi fra foderet. Hvis det er tilfældet er der behov for et foder, som både indeholder mere energi, samtidig med at det er et foder hunden med garanti vil spise. Det kan sikres, ved at producere hundefoder af naturlige ingredienser, som hunden af sig selv vil blive fristet af.

Brug Royal Canin Gastro mod akut diarré

Mange hundeejere kan have det rigtig dårligt ved at fylde sin hund med medicin. Der kan dog opstå situationer, hvor det er vigtigt at reagere hurtigt. Hvis din hund kommer til at lide af akut diarré er det vigtigt at skride ind med det samme. Der findes medicin der øjeblikkeligt modvirker diarré, men hvis du ikke bryder dig om at fylde hunden med medicin, findes der heldigvis også foder som har samme egenskaber til at håndtere et ustabilt fordøjelsessystem hos hunden.

Find ud af mere om Royal Canin Gastro på www.petworld-vet.dk

Du kan finde flere Royal Canin produkter her:

Din hund kan også lide af allergi, så du skal fodre den med Royal Canin Hypoallegenic

Royal Canin hundefoder – så behøver din hund ikke andet

Share

2 Comments

  1. Pingback: Hunde diarre kan kureres med lette hjælpemidler

  2. Pingback: Giv din hund det bedste hundefoder med Royal Canin Gastro

Comments are closed.

Back to Top