Pedigree giver kæledyrene en dejlig tilværelse

Pedigree passer godt på din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)
Pedigree passer godt på din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Pedigree giver hunde og katte lyst til at være hunde og katte. Der er ikke noget dejligere end at se en lykkelig hund eller kat. Det stråler ud af kæledyr, når de har det godt. Det er tydeligt at se, hvornår kæledyr bliver godt plejet og behandlet af deres ejere. For mennesker er kosten vigtig og uden tvivl essentiel i vores daglige følelse af velvære. Der er ikke noget bedre end at slå mave efter godt måltid. Når man ved, at maden har været godt og sund, føler man sig ofte mere oplagt til at gå i gang med dagens opgaver. Dit kæledyr har samme forhold til mad.

Et sundt kæledyr lever lykkeligere og længere

Derfor fortjener de også mad, der ikke tager, men giver energi. Mad der er næringsrig og tilpas energifyldt. Hvis ikke de får den daglige kost, ender de med at drive den rundt de meste af dagen og tage på. En tyk hund eller kat er ikke sund. Senere hen kan den risikere at blive syg. Men hvis den får Pedigree, får den kost, som hverken er for fed eller usund. Pedigree er stoppet med alt, dit kæledyr har brug for.

Pedigree producerer foder til de små og de store

Pedigree producerer foder til hvalpe der er små, og som har brug for at vokse. Men også foder til store voksne hunde, der har et stort behov for energirig foder.

Katte og killinger må også gerne smage med, og derfor findes der også Pedigree foder til killinger og ungkatte. Pedigree plejer og passer kattene og lader dem være vilde og farlige om natten og rolige om dagen. Pedigree er til katte, hvad gourmet og michelin er for mennesker, og vores dyr fortjener i sandhed det bedste, der er på markedet. Forkæl dit kæledyr med Pedigree og se en sund hund og kat. En kat der miauwer tilfredst og en hund der bjæffer lykkeligt.

Pedigree giver hele dyrefamilien glæde og mæthed.

Køb selv det gode foder fra Pedigree her

Share

One comment

  1. Pingback: Fuglefoder forbinder fuglene med menneskene

Comments are closed.

Back to Top