Om collectormania.dk

Om sitet

Kæledyr er en hobby. En livstil. De er søde, bløde, hyggelige og skaber en fantastisk god energi omkring sig. Men de kan også være en lidt pricy hobby. De fleste har brug for en del udstyr, som du jo ikke skal have fat i, når du samler på frimærker eller orkidéer. Det er ikke altid nemt at få plads i budgettet til det tilbehør, dit kæledyr har brug for. Men her på sitet får du svaret på, hvordan du løser det problem. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste og billigste ting, nemt og hurtigt. Derfor kan du læse indlæg om det bedste foder, akvarium eller kaninbur til den billigste pris. Så er du hurtigt i gang med alle de gode stunder sammen med dit nye kæledyr.

Det rigtige eller det billige?

Det er altid en sondring, og en svær en af slagsen. Markedet for tilbehør til kæledyr er kæmpestort. En enkelt tur i dyrhandlen og du vil se det med dine egne øjne. Hurtigt finder du dig selv med to poser foder i hånden. De mener begge er være det bedste for dit kæledyr, men det ene koster lidt mere. Det er til gengæld også af bedre kvalitet. Hvad vælger man? De fleste kæledyrsejere har fundet sig selv i den situation. På dette site finder du nok hurtigt ud af, at vi ikke vælger det billigste per definition. Vores erfaring er, at det ikke altid er det valg, du eller dit kæledyr bliver gladest for. I stedet sigter vi efter at vælge kvaliteten først og så finde det bedste tilbud. På den måde sikrer vi, at du får et produkt, du kan være sikker på er godt for dit dyr, men du laver ikke store huller i budgettet.

Foder fylder meget

Måske bemærker du, at foder til kæledyr har en stor plads på dette site. Det er der en grund til. Der findes desværre mange kæledyrsejere i Danmark, som ikke har helt styr på, hvordan man bedst fodrer sin hund, kat eller kanin. Vi er simpelthen for gavmilde og godhjertede, vi giver vores dyr alt muligt, de ikke kan tåle eller fordøje. Det skaber overvægt eller underernæring hos dyrene, og det vil vi gerne være med til at forhindre. Derfor kan du læse en del indlæg om foder. Fælles for dem alle sammen er, at vi selvfølgelig kun skriver om de bedste. Uanset hvilket du vælger af dem, kommer du hjem med et godt produkt.

Hjælp os med at blive bedre

Det er vores mål at forbedre sitet hele tiden. Vi ved, hvor hurtigt markedet ændrer sig. Derfor skal vi også være med på beatet og hele tiden finde de nyeste tilbud eller bedste gode råd. Men vi har brug for din hjælp. Måske har du selv nogle tips, som andre kunne få glæde af. Eller måske sidder du og mangler noget information. Send os din ris eller ros, så vi kan gøre oplevelsen af sitet bedre for dig og andre. På forhånd mange tak.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top