Min hund har dårlig mave – hvad gør jeg?

Hund med dårlig mave (foto: petworld-vet.dk)
Hund med dårlig mave (foto: petworld-vet.dk)

Hvis du er så uheldig, at din søde lille hund har fået dårlig mave, så er der heldigvis hjælp at hente. Det kan nemlig lade sig gøre for din hund at komme af med den dårlige mave. Der findes en masse produkter på markedet, der kan afhjælpe din hund, hvis den har dårlig mave. Nogle af produkterne er i form af pillerne, mens andre er i form af en vaccine eller noget, som skal inkorporeres i hundens mad. Ikke desto mindre er det helt væsentlig for dig, som er hundeejer, at vide, at der er håb forude, hvis din hund har fået dårlig mave.

Få professionel hjælp, hvis du har en hund med dårlig mave

Du kan selvfølgelig søge hjælp en masse steder, hvis din hund har dårlig mave. Det er klart, at hunde- og dyrelæger kan være dig behjælpelige, hvis du er så uheldig, at din hund har dårlig mave, men du kan faktisk også blot søge til en dyrehandler eller lignende. Her findes der nemlig medikamenter, der kan sørge for, at din hund bliver rask og kommer på benene igen i løbet af ingen tid.

En hund med dårlig mave er ikke så farligt, som det lyder

En hund har en stærkere og mere slidstærk mave, end vi mennesker har. Derfor skal der en del til, før en hund får dårlig mave, mens der samtidig heldigvis ikke skal særligt meget til, før en hund slipper af med dårlig mave. Det kan tit have noget at gøre med, at din hund enten har fået for mange hundebidder, har spist lidt for meget græs eller har smagt på noget i naturen, når I har været ude at gå en dejlig tur, som den ikke burde have smagt på. Det er dog essentielt at påpege, at der er håb forude, hvis din hund har dårlig mave.

 

Find det rigtige foder hvis din hund har dårlig mave

Share

One comment

  1. Pingback: Forskellige produkter kan forhindre hunde diarre.

Comments are closed.

Back to Top