Mere end bare hundeudstyr

Hundeudstyr - halsbånd (Foto: Petworld.dk)
Hundeudstyr - halsbånd (Foto: Petworld.dk)

Tænk på sidste gang, du gik ned af en gågade i en af de større danske byer. Hvor mange unge piger med små hunde i enten dertil indrettede tasker eller i snore nåede du at se på din vej? Et kvalificeret gæt er, at du har set en del.

Især hunde er nemlig blevet en trend blandt unge og modebevidste danske. Hunden er blevet en del af end stil eller look, og derfor skal dyret ’styles’ på samme måde, som man gør med sig selv. Den tendens har ført til, at man i dag ikke bare må nøjes med halsbånd, når det gælder udstyr til hunde.

Den moderne hund

Kort sagt handler det om, at man i dag kan få alt fra trøjer og halstørklæder til halsbånd med ædelstene. Det er blevet in at investere i din hunds udseende, og det kan man godt se i gadebilledet, hvor folk sågar køber tasker specielt designet til at bære din hund i. Trenden er da også blevet fanget af de større modehuse, der alle er begyndt at producerer eksklusivt udstyr til menneskets bedste ven.

Et eksempel er den store modevirksomhed Gucci, der er begyndt at designe hundehalsbånd. Priserne ligger på et par tusind og op efter.

Du kan se et bredt udvalg af hundeudstyr her!

Share
Back to Top