Med frontline kan du både forebygge og behandle

Du er nærmest garanteret success med Frontline (foto petworld.dk)
Du er nærmest garanteret succes med Frontline (foto: billigdyrehandel.dk)

For en hundeejer eller en katteejer, findes der formentlig ikke noget mere irriterende, end når der bliver konstateret loppeangreb. Man ved nemlig, at det kræver en enorm mængde arbejde, at skille sig af med de irriterende skadedyr. Men selve processen med at få gjort sin hund eller kat loppefri, behøver ikke at være så besværlig og langsommelig, som man er vant til. Rent faktisk kan man gøre det hurtigt og enkelt, hvis man får hjælp af de rigtige produkter. Med frontline kan man på forskellige måder behandle loppeangreb yderst effektivt.

Frontline sparer dig tid

Det er ikke kun hunden eller katten, der skal behandles når der er blevet konstateret loppeangreb. Det er nemlig også nødvendigt, at man får gjort rent de steder, hvor hunden eller katten har opholdt sig, for at sikre sig, at der ikke fortsat sidder lopper eller æg fra lopper på disse steder. Gør man ikke dette, men blot nøjes med at behandle sit kæledyr, vil man hurtigt kunne konstatere loppeangreb igen. Derfor tager det lang tid at slippe helt af med lopperne, hvorfor man skal sørge for at spare tid, der hvor man rent faktisk kan spare tid.

Forebyg med frontline

Noget af det vigtigste, når en hund eller en kat har fået lopper, er at man får sikret sig mod, at lopperne hurtigt vender tilbage igen. Hvis man ikke gør dette, kan man hurtigt komme ind i en ond cirkel, hvor man aldrig slipper af med lopperne. Hvis man blot behandler de levende lopper, men ikke sørger for at få slået æggene ihjel, vil det derfor kunne tage ekstremt lang tid, at få et kæledyr uden lopper. Med produkter fra frontline, vil man både få en effektiv behandling af lopper og forbygge fremtidige loppeangreb. Derfor slipper man hurtigst muligt af med lopperne.

Køb eksempelvis frontline loppemiddel her

Se flere tilbud fra Frontline her:

Frontline vet spray holder både hund og kat fri for lopper og andet fnat

frontline vet kan både behandle og forebygge mod lopper

Share
Back to Top