Kom dyrenes lopper til livs med loppemidler

Hunde og katte er naturligt udsatte for loppeangreb. Det er de del fordi, at deres pels er egnet for lopperne at bo i og dels fordi, at hunde og katte bevæger sig meget i naturen. Når hunde og katte er i naturen, er de nemlig oftest tætte på jorden og tættere på hvor lopperne befinder sig, nemlig i diverse buskadser i eksempelvis skove. Når hunde og katte bevæger sig her, er det nemt for lopperne at springe op i dyrenes pels og dermed suge sig fast til deres hud inde under deres pels. Lopperne suger sig fast til dyrenes hud og lever derfor af blod. Det kan være ubehageligt for hunde og katte, at have lopper til at sidde på dem. Men af naturlige årsager, kan de ikke sige noget. Derfor er det menneskets og ejerens job, at holde øje med eventuelle loppeangreb hos deres hund eller kat. Og hvis du finder ud af, at din hund eller kat har lopper, skal du behandle lopperne med loppemidler. Og hertil findes der flere forskellige typer af loppemidler på markedet.

Loppemidler hjælper din hund eller kat med at komme lopperne til livs

Der findes forskellige typer af loppemidler på markedet. Der findes nogle både til katte og hunde. For at få det helt korrekte loppemiddel til din hund eller kat, bør du søge råd og vejledning hos din dyrlæge. Så er du sikker på, at finde det loppemiddel, som passer sig bedst til dit dyr. Når du skal finde dit foretrukne loppemiddel, er der forskellige typer at vælge imellem. Der findes loppemidler som kommer i en pipette. Den pipette er fyldt med loppemidlet og så skal du påføre væsken på din hund eller kats hud. Lige under pelsen. Der findes også loppemidler som kommer i en tablet. Denne tablet skal du fodre din hund eller kat med.

Slå voksne lopper ihjel med capstar vet tabletter

Når man opdager at ens hund har lopper, har man brug for et loppemiddel, der effektivt og så hurtigt som muligt, kan slå lopperne ihjel. Sker dette ikke, er det nemlig risiko for, at andre af husets dyr får lopper. Benytter man sig af tabletter fra capstar vet, vil man kunne slippe af med lopperne hurtigst muligt, så man ikke skal frygte, at husets andre dyr får lopper. Tabletterne kan også bruges, hvis man først sent har opdaget, at ens hund har lopper. Går der lang tid inden man opdager dette, vil loppeangrebet nemlig kunne være blevet så stort, at lopperne kan være svære at komme af med.

dog scratching photo

Sådan virker capstar vet

Capstar vet er en tabletkur, der virker på loppernes nervesystem og slår dem hurtigt ihjel. Når man har givet sin hund tabletten, kan det dog godt være, at hunden vil klø sig lidt ekstra meget. Dette skyldes dog blot, at lopperne reagerer på loppemidlet, og der er derfor ikke noget at være bange for. Er loppeangrebet mere massivt, kan det være nødvendigt med flere behandlinger. Derfor skal man måske behandle sin hund med capstar vet flere dage i træk, hvor man dog kun har én behandling om dagen.

Capstar vet tabletter er lette at bruge

I modsætning til mange andre loppemidler, fungerer capstar via en tablet, som dyret skal have. Denne tablet kan man blot give via en lille smule foder, hvorfor tabletten glider let ned. Det er derfor meget let at bruge tabletten. Dog er det vigtigt, at man sætter sig godt ind i reglerne omkring brugen af tabletterne. Hvor meget af loppemidlet hunden skal have, afhænger nemlig af dens størrelse og alder. Og er hunden under 4 uger gammel eller vejer under et kilo, må man slet ikke bruge kuren.

Løs problemer med lopper med avantage loppemiddel

Både hunde og katte kan få problemer med lopper, og det er noget de fleste kæledyrsejere har stiftet bekendtskab med. Der er bestemt ikke nogen, der synes at det er spændende, når man konstaterer lopper i dyrets pels. Og bruger man ikke et professionelt produkt mod lopper, vil det kunne være et problem, som kan tage lang tid at få løst. Lopperne er nemlig modstandsdygtige over for mange ting og har man flere dyr, kan de blive ved med at give hinanden lopper, hvis man ikke er grundig.

Advantage betyder mindre arbejde for dyrets ejer

Når det konstateres, at en hund eller en kat har lopper i pelsen, bliver det helt store alarmberedskab sat i gang hos dens ejere. Her vil de fleste nemlig frygte, at lopperne sætter sig i huset møbler, fordi hunden eller katten kommer i kontakt med møblerne. Samtidig er der også risiko for, at hunden eller kattens lopper bliver overført til andre dyr. Har man derfor mere end en hund eller kat, skal man derfor sørge for at give dyret med lopper karantæne, således at lopperne ikke bliver givet videre. For at minimere dette alarmberedskab, skal man benytte et effektivt loppemiddel.

Allerede første behandling med advantage hjælper

Dette kan eksempelvis være advantage, som er det helt rigtige valg, når man skal komme lopper til livs. Advantage er et meget simpelt produkt, som blot skal puttes i dyrets pels. Derfor kan alle finde ud af at bruge det og dyret vil ikke engang lægge mærke til, at den får loppemidlet i pelsen. Og så virker det hurtigt. Allerede efter den første behandling med advantage, vil man nemlig slå mange af lopperne ihjel. Når man har behandlet sit dyr med advantage loppemiddel, vil dyret desuden være beskyttet mod lopper i flere uger fremad.

Advantage til din hund – få et overblik over alt til hunden

Har du hund, så kan det være svært at finde ud af, hvilket noget hundefoder du skal købe til den og hvilken medicin du skal købe til den og der findes mange forskellige producenter, som laver alt muligt forskelligt til vores kære firbenede venner, men det er svært at finde ud af, hvad de forskellige indeholder. Advantage er en producent, som leverer forskellige produkter til din hund og her kan du være sikker på at finde alt mellem himmel og jord. Det er en producent som har været der i mange år og som hele tiden udvikler og finder bedre fodringskombinationer, således at hunden kan styrke sig i den mad den spiser og være sundt og have masser af aktivitet.

dog scratching photo
 

Er din hund blevet syg, så er der også forskellige produkter fra Advantage til din hund, som kan gå ind og hjælpe og det bedste af det hele, ved at tage det fra denne producent, er at de går op i at alle produkter virker sammen, så skal du bruge noget medicin, så hjælper det stadig at give din hund den samme foder og der er ikke noget mellem foder og medicin, som kan skabe problemer for din hund, når den i en periode skal tage mod medicin.

Advantage til hunden er heller ikke dyrt og du vil derfor ikke skulle af med mange penge, for at få det rette loppemiddel til din hund og du kan dermed sørge for at din hund kan komme lopperne til livs, uden at du skal blive fattig og miste mange penge, for at passe og hygge om din firbenede ven.

Med et loppemiddel stoppes den ulidelige kløes herredømme

Der er få, der kan lide at have kløe. Der er ikke noget værre end den altomfattende og svært definerbare irritation, det medfører at have en kløe, der bare klør. Lopper er ofte vanvittigt irriterende og vanskelige at få bugt med. Lopper er ulidelige og hopper rundt over hele kroppen. Der er ikke noget at sige til, at vores små vovser bliver helt ulykkelige, når de har lopper i deres pels. For lopper elsker nemlig hundepelse, de er gode at gemme sig i, varme og bløde, og derfor yder de et godt værn imod farer, der eventuelt kunne forekomme.

Et loppemiddel, der bare virker

Det er egentlig ikke så svært at få bugt med lopperne. Egentlig har man bare brug for et godt loppemiddel. Et godt og funktionelt loppemiddel er det, der skal til, før at lopperne forsvinder, og du kan være sikker på, at de forsvinder, hvis du gør det ordentligt. Nogle gange skal kuren godt nok gentages et par gange, men så er de også væk.

En loppekur med et loppemiddel består af, at man vasker hunden med en rengørende og effektivt vaskemiddel. Det fungerer egentlig meget nemt, og indebærer, at man bare vasker hunden godt og grundigt i hårene. Efterfølgende skal man måske se at supplere med en kam mod lopper, der fjerner de døde lopper, der nu engang måtte være i pelsen.

En hurtig bedring

Ja, det er nu engang lidt sjovere at være til stede uden lopper i pelsen, og det vil din hund nok også nikke ja til. Der er ikke noget rarere end at være fuldstændig loppefri i et glædeligt gensyn med den frie tilværelse uden kløe, irritation og ærgerlighed. Nyd den fri loppefrie tilværelse sammen med din hund og føl fingrene gennem dens pels uden at være bange for smitten.

Photo by Rayaah

Share
Back to Top