Kom bag om Hills hundefoder – hvordan skiller det sig ud?

Hills hundefoder er et anerkendt fodermærke i Danmark, fordi Hills producerer godkendt og sundt hundefoder. Hills hundefoder blev stiftet i Tyskland og er i dag førende inden for ernæring til hunde. Hos det tyske brand finder du en lang række foder til forskellige hunde i alle størrelser og aldre. Mange fodermærker gør det kompliceret af navigere rundt imellem de forskellige fodertyper. Hills hundefoder er derimod blot navngivet “Hills hundefoder hvalp” eller “Hills hundefoder voksen”.

Skift til sundt og mættende Hills hundefoder

Din hund fortjener kun det bedste, og hvis du vil være med til at gøre din hunds ernæringsvaner en smule sundere, kan du overveje at skifte dit foder ud. Mange gange er billigt foder fyldt med konserveringsmidler og smage, der ikke er virkelighedstro; noget som i udgangspunktet er meget typisk for mange typer foder i dag. Når man køber hundefoder med smagen “kylling”, er duften, når man åbner posen, næsten kvalmende eller frastødende. Har du oplevet det samme, og vil du gerne give din hund det bedste foder på markedet, bør du skifte over til Hills.

De primære fordele

Det tyske hundefoder er kendt for at indebære mange fordele, som almindeligt hundefoder ikke kan tilbyde. Hundefoderet er kendt for:

 • At sikre god mundhygiejne
 • At være letfordøjeligt
 • At foderpillen har en god størrelse
 • At være tilpasset forskellige hundes behov

Specielt, når man skal fodre en hvalp og hjælpe den med at forblive sund resten af livet, er det vigtigt, at ernæringen er fyldt med vigtige næringsstoffer, der giver en sund og stadigt voksende hvalp. Når hunden skal vokse i de første stadier, er det vigtigt, at voksekurven forløber på en god måde – præcis som med en baby, hvor det også er vigtigt, at man giver den lille ny en god start på livet.

Hills hundefoder

En god ernæringssammensætning

De fleste dyr har et relativt højt energiniveau. Det er noget, man skal værne om, da det sikrer en aktiv og velfungerende hund eller kat. Hills hundefoder er med til at give din hund nok energi til mange timer frem, da det mætter godt. Hills forsker i de forskellige sundhedstilstande, hunde og katte kan være i, og foretager herefter nogle undersøgelser, der diagnosticerer hunden eller katten. Ud fra denne diagnose og anden data, udvikler Hills specielt foder, der er skræddersyet netop til hunde med samme behov som din. Ifølge Hills hundefoder-undersøgelser skal der være en hårfin balance i sammensætningen af:

 • Protein
 • Fedt
 • Mineraler
 • Vitaminer
 • Fibre

For at hunden får en god fordøjelse og ikke bliver overvægtig eller træt, er det vigtigt, at der blandt andet er en rigtig mængde fedt i foderet, og at der ikke er pumpet for meget protein i, da det kan give hunden mavekneb og oppustethed.

Få en energisk hund med blank pels

Hills hundefoder blev stiftet i 1929, hvor en dyrlæge startede et dyrehospital og gjorde sig mange erfaringer med den gavnlige effekt af korrekt ernæring. I dag er Hills ikke kun mange hundeejeres foretrukne foder – det er også det, mange dyrlæger anbefaler, fordi man ser resultater, der holder.

Der er intet mere hjerteskærende end at se vanrøgtede dyr, der er underernærede med mat pels og trætte øjne. Vi ønsker alle det bedste for vores dyr, fordi de altid er der for os og i mange tilfælde er nogle humørspredere. Der er i rigtig mange tilfælde en sammenhæng mellem fodring med bestemte fodertyper og direkte bidrag til hundens velbefindende, blanke pels og klare øjne. Hills hundefoder vil helt sikkert give din hund forbedret velvære og en endnu blankere pels, der stråler af sundhed.

Foder – også til dem med helbredstilstande

Måske har du en gammel hund, der har brug for ekstra pleje og opbyggende foder, eller også har du en hund med en helbredstilstand. Det er hos mange foderproducenter svært at gøre sig klog på, om det givne mærke producerer foder til forskellige hunde i forskellige aldre. Hos Hills har man lavet en enkel foderopdeling, som man finder stående på fodersækken:

 • < 1 år (Hvalp)
 • 1-6 år (Voksen)
 • 7+ år (Ældre)
 • Hund med helbredstilstand

Her er det nemt at vælge foder specifikt ud fra alder og helbredstilstand. Overgangen mellem at have en voksen hund og en ældre hund vil ofte sætte sit præg på din hund, og her er det vigtigt, at man er opmærksom på, at kosten har en enorm effekt på hundens humør og velvære.

Share
Back to Top