Katteudstyr, der gør din kat glad

Der findes meget katteudstyr - men hvad er det essentielle? (foto lavprisdyrehandel.dk)
Der findes meget katteudstyr – men hvad er det essentielle? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Du skal gøre dig mange grundige overvejelser, før du anskaffer dig et levende kæledyr. Alle levende væsener kræver nemlig omsorg og pleje. Har du valgt at anskaffe dig en kat, så er der en masse udstyr du bør købe, for at gøre din kat glad og give den et godt liv. Katte er som udgangspunkt lette at passe, fordi de er helt deres egne og som udgangspunkt ikke kræver gåture og faste tidspunkter for fodring. Alligevel bør du anskaffe dig lidt forskelligt udstyr.

Et kradsetræ kan være nødvendigt, da de fleste katte elsker at hvæse klør. Hvis du vil undgå, at din kat hvæser klør i gulvtæpper eller på sofaen, så bør du naturligvis købe et kradsetræ. Det vigtigste ved dit kradsetræ er, at træet er højt nok til, at din kat kan strække sig. Hvis din kat ikke vil benytte sig af kradsetræet, så kan du prøve at placerer det et andet og mere centralt sted i din bolig, eller du kan sprøjte det med noget katteurt, der vil tiltrække din mis.

Katteudstyr, der hygger

Katte kan rigtig godt lide lune og hyggelige bløde steder. Skal du være ekstra god ved din kat, bør du anskaffe dig en lille kattehule eller kattetunnel, hvor du kan ligge et par tæpper, som den gerne må fælde på og kradse i.

Aktivitetslegetøj vil desuden være en glimrende ide, især hvis din kat mest bliver indendørs. Din kat skal stimuleres, og det kan den blive ved legetøj, der indeholder godbidder og andet, som den kan bruge hovedet for at få fat i.

Find katteudstyr her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/kat.aspx

Share
Back to Top