Kattelegetøj driver det indre rovdyr frem

Med kattelegetøj kan katten stadig være sig selv (foto lavprisdyrehandel.dk)
Med kattelegetøj kan katten stadig være sig selv (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vi holder alle af vores hudsyr, men især katteejere har et særligt forhold til deres små små missekatte. Det er vigtigt for katte at få opmærksomhed, når de er hjemme sammen med ejeren. Men katte har en helt særlig måde at underholde sig selv på. For eksempel er de nok knap så interesserede som hunde i at lege med pind. Legen hvor ejeren kaster en pind langt væk i parken, hvor så hunden skal hente den, er ikke en leg for katte. Dertil er de simpelthen for ligeglade og uinteresserede. På den måde er de ikke sociale, de er nærmere rovdyr.

Katte har særlige behov

Som rovdyr kan vi give kattene noget helt særligt kattelegetøj. Vi kan i stedet give dem pibebolde og andet, der nærmest opfordrer den til at gøre sig umage for at få godbidder. For eksempel er katte vilde med ting, der piber og hopper, ting der siger hvislende lyde og genstande. Sådanne ting opildner katten og giver dem lyst til at jage og lege.

Knyt jer sammen med kattelegetøj

Men det er ikke en leg, der kun er sjov for katten. Mennesket får også noget ud af legen. Det kan være rigtig sjovt som ejer at iagttage, hvordan kattene leger dybt engagerede og interesserede med sit kattelegetøj. For der findes virkelig ikke noget sødere end en nuttet lille kat, der passioneret kaster sig efter en legetøjsmus. Måske bliver du inspireret af din kat, der leger og fordriver tiden på så sjove en måde. Måske er det en ide at få din indre kat frem. Det kan du jo også gøre, for så kan du lege og have det sjovt med den, for katte synes ikke, der er noget hyggeligere end ejere, der opfører sig ligeværdigt.

Køb kattelegetøj hos lavprisdyrehandel

Læs meget mere om kattelegetøj her:

Gør din kat glad med noget kattelegetøj

Share

One comment

  1. Pingback: Hold din kat beskæftiget med kattelegetøj

Comments are closed.

Back to Top