Kattefoder der gør din mis fornøjet

Kattefoderet skal selvfølgelig være godt (foto petworld.dk)
Kattefoderet skal selvfølgelig være godt (foto petworld.dk)

Katten er sin egen, og om noget det dyr hvis kærlighed og hengivenhed man, som ejer, skal gøre sig fortjent til. Man kan jo begynde med at fylde godt foder i skålen, og man vil hurtigt få en kat, der spinder af velvære.

Så hvis du har problemer med en kat, der går fra skålen igen efter at have taget det første kig på menuen, eller en kat der enten er overvægtig eller har andre fysiske skavanker, så er det måske på tide at kigge sig om efter en ny type foder.

Kattens race, størrelse og alder er med til at bestemme, hvad der er godt for den. Først og fremmest skal et kattedyr have godt med protein, da den primære kilde til kattens ernæring fra naturens side har været kød. Der var jo engang, hvor katten selv stod for at få mad på bordet, og der er vist røget et par mus indenbords i tidens løb.

Med godt foder er der ingen kattejammer

Det kan godt være, at du endnu ikke har modtaget nogle klager fra katten, der sikkert er glad, bare den bliver mæt. Men prøv alligevel at gå på jagt efter det optimale foder til din kat, og du vil opleve, hvordan katten bliver mere aktiv. En kat skal have energi til meget i løbet af en dag, for selvom du oftest ser den ligge i solen og slappe af, lever den et helt andet liv om natten, hvis den går ude.

Der er nemlig også forskel på, hvad din kat skal have spise, alt efter om den går inde eller er ude det meste af tiden. Godt foder kan ændre din kats fysiske fremtoning, for med de rette vitaminer og mineraler i kosten får katten en tykkere og mere blank pels. Tænderne bliver stærkere, og du vil få at se, hvordan en sund og rask kat ser ud.

Se et stort udvalg af forskelligt kattefoder her

Share
Back to Top