Kaninfoder skaber grobund for fælles vækst i livet

Husk kaninfoder! (foto lavprisdyrehandel.dk)
Husk kaninfoder! (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er ikke noget bedre end at nyde et godt måltid mad og fortære det med den største iver. Det synes kaninerne også. Også kaniner har behov og brug for at spise sundt og nærende. Som ejer er det ens pligt at sørge for, at kaninerne får deres daglige foder, og at de også bliver tilfredsstillet af det mad, der bliver serveret. Kaninfoder er lækkert og rart at spise for kaniner. Det gør kaniner glad, ligesom det også gør ejeren glad og tilfreds over at kunne tilfredsstille husdyret med noget lækkert foder. Det handler for så vidt om at vide, hvad det er, kaniner egentlig har brug for. For når kaniner bliver tilfredsstillet, bliver ejeren på samme måde også belønnet. Der er nemlig en skøn forpagtning kat og ejer imellem. En slags dialektisk vekselvirkning af glædestrømninger og dejlige oplevelser, der opfylder både kat og ejer med fantastiske stunder og gode oplevelser.

Potentiale for fælles vækst

Kaniner og ejere kommer altså godt ud af det med hinanden, når de fælles og basale behov opfyldt. Det er såmænd det, det hele egentlig handler om. Det handler om at komme i god kontakt med husdyret og lade det spire i ens nærvær. Det er sådan, man både som kat og ejer vokser og udvikler sig. Når man kan se, at man skaber gode og progressive muligheder for hinanden, opleves der også et stort potentiale for vækst og dejlige, nærværende oplevelser.

Hyggelige og mættelige stunder

Kaniner og ejere kommer hinanden tæt på, når de kan spise deres fælles måltider sammen. Der bliver skabt gode minder og hyggelige stunder, når stunderne er sunde og mættelige. Kaniners store glæde må komme af noget rart og noget hyggeligt. Som det, der er at finde i dens skål, når den bliver serveret noget kvalitetsfyldt og godt.

Find kaninfoder her: http://www.petworld.dk/gnaverfoder

Share
Back to Top