Kaninbur skaber rammerne for et godt kaninliv

Vil du have kaniner skal du også have et bur (foto lavprisdyrehandel.dk)
Vil du have kaniner skal du også have et bur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvem har ikke set nuttede kaniner hænge på lygtepæle i landets forstadskvarterer? Det er måske de færreste, der har set ægte kaniner, men de fleste har nok set et billede af en savnet kanin. Billedet sidder på et stykke papir, hvor der står, at en familie savner den givne kanin. Kaninen er løbet bort. Måske boede kaninen allerede i et godt kaninbur, men sandsynligheden er lille. Et godt kaninbur passer nemlig rigtig godt på din kanin.

Kaniner kan tro, det er en god ide, de bevæger sig ud i den store verden på udkig efter verdens lækreste mælkebøtte. Men det er ikke nødvendigvis en særlig god ide for dem. Hvis din kanin bor i et kaninbur, der er let at lukke (for dig som ejer), så vil du have en mindre risiko for, at din kanin en dag løber ud i verden.

I verden truer højredrejende biler og dyr med skarpe tænder.

Et kaninbur med plads til leg og liv

Et kaninbur er ikke bare et kaninbur. Mange har sikkert en forestilling om, hvordan et kaninbur ser ud, hvad det kan, og hvad det koster. Men der er helt sikkert meget mere til verden end disse forestillinger.

For det første så kan kaninbure se ud på utallige måder. Der findes standardmodeller, men der findes også rige muligheder for, at du selv kan bygge et kaninbur, som derfor får præcis de rammer, du helst ser det med.

Kaninbure kan også være avancerede og give både dig og din kanin et rigt liv i en kaninverden. Et kaninbur kan nemlig gå fra en indendørs- til en udendørsafdeling. Her kan man nemlig lave en gang, der fører ind og ud mellem de to bure og skaber en naturlig mulighed for din kanin for både at få frisk luft og putte sig i tørre luftlag.

Se udvalget og vælg et kaninbur hos lavprisdyrehandel

 

Læs meget mere om kaninbure:

Kaninbur til din hoppende ven

Kaninbur – indret med omtanke

Share

One comment

  1. Pingback: Kaninbure er som hjem og rolige huler for kaninerne

Comments are closed.

Back to Top