Kaninbur – indret med omtanke

KANINBUR DOBBELT (Foto: Petworld.dk)
KANINBUR DOBBELT (Foto: Petworld.dk)

Der er mange ting, du kan fylde i kaninburet, når det først er købt. Din kanin skal have det sjovt, men et bur har ikke særlig meget plads, og der skal også være plads til, at den kan bevæge sig. Derfor skal du tænke dig godt om, når du begynder at indrette.

Skal buret have hus?

Der er mange, som finder det nødvendigt at kaninen har et sted, hvor den kan få helt fred. Og det kan også være en god idé. Hvis kaninburet står indendørs, bliver der leget med den konstant, og desuden er der mange indtryk for den. Men med et hus har den et sted, den kan krybe ind og være for sig selv. Der findes mange modeller. De er ikke synderligt forskellige i funktion, men du skal selvfølgelig vælge det hus, der passer til din smag.

Hold kaninen aktiv

En anden ting du kan fylde ind i buret er legetøj til at holde dit kæledyr aktivt. Det klassiske motionshjul kender du sikkert fra film, men der findes mange andre muligheder. For eksempel findes der en del træfigurer, som kaninen vil elsker at lege med. I midten placeres en klokke og kaninen skubber legetøjet rundt i forsøget på at få klokken ud. Desuden kan du også fanden intelligent legetøj, hvor du gemme godbidder indeni. Herefter er det kaninens job at få dem ud igen. Det eneste du hele tiden skal have i baghovedet er, hvor meget plads legetøjet tager.

Klik her for mere inspiration til et kaninbur!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top