Kæledyr er til for hele familien

Det er dejligt at have kæledyr. Et kæledyr bliver automatisk en del af familien, derved er det endvidere et helt familiemedlem. De fleste kæledyr får både fødselsdagsgaver og julegaver. Hvis man ikke selv er til dyr, kan man slet ikke sætte sig ind, hvad et kæledyr giver. Men forestil dig, et kæledyr som en baby. En baby der aldrig lære at snakke, men en baby der giver så meget glæde og kærlighed – hver eneste dag.

Uanset om man er barn eller voksen er et kæledyr en unik gave

Hvad enten dit kæledyr er en kat, hund, hest, fugl, ged eller noget helt andet, er dyr fantastiske. Dyr lærer deres ejere at kende. Så hvis du er ked af det, glad eller i sorg, så hjælper dine dyr dig videre. Dit dyr er som dig, og dit dyr føler lige som dig. En hest er heller ikke bare et stort dyr man kan ride på, en hest er en af de bedste og klogeste dyr. Desværre er der mange der er bange for heste, men af hvilken årsag? Det kan være du selv er blevet smidt af en hest, det kan også være at du er blevet trådt over dine fødder af en hest. Men en hest er langt fra et ondt dyr.

Heste er både en hobby og en mulighed for investering

Du kan bruge heste på flere måder. Der er mulighed for at komme til stævne i både spring, dressur eller military. En hyggehest som kan skridt, trav og galop er som regel ikke en hest af den store penge værdi. Men hvis man formår at ride en hest højt op i forskellige niveauer, er der forretningsmuligheder i heste. Dog kræver det en god ridning, eller hjælp fra en berider. Hvis man har heste som hobby, er en ridetur i det fri, den rene terapi.

Alle har på en eller anden måde i livet, ville flygte fra nogle ubehagelige episoder. Det kan være du har mistet en du har kær, gået igennem en skilsmisse eller noget helt andet ulykkeligt. Hvis dette er dit tilfælde, er heste virkelig en ven for livet som kan hjælpe dig videre.

Hvis du vil have heste som en investering er der flere måder at gøre det på

Først og fremmest skal du som hesteavler, finde ud af hvilken race du kan lide. Så skal du finde nogle rigtig gode forældre til dit kommende føl. Når føllet er kommet til, bør du tage på forskellige dyreskuer eller andre udstillinger for at opnå point. Endvidere skal der være hestepas og stamtavle på, så nye ejere kan se potientialet. Hesteavl er nogenlunde det samme som hundeavl.

Med hesteavl er det en god ide at få hestene redet til. Jo mere en hest kan inden salg, jo højere pris kan du få for den. Det betyder at hestens niveau ikke kun er skridt, trav og galop. Der skal gerne være nogle øvelser på. Jo højere klasser der rides med den, jo mere pengeværdi har den.

Share
Back to Top