Iams er foder, der sikrer en sund og tilfredsstillende mæthed

Iams er bare godt foder (foto petworld.dk)
Iams er bare godt foder (foto petworld.dk)

Hvis man ikke er mæt, træffer man nogle gange de dummeste beslutninger. Det er som om, at beslutninger eller tanke, der opstår på tom mave, nogle gange er udtryk for de dårligste sider af en selv. Man er ikke til stede, ude af stand til at overveje konsekvenserne. Man har det sikkert råddent og fornemmer ikke situationen. Vi kender det i hvert fald alt for godt fra os selv. Hvordan må det så ikke være for et dyr? Et dyr må vel næsten være endnu mere afhængig af en sund og sikker kost. For dyret er konstant aktivt, og det har måske endda endnu sværere ved at se udover den umiddelbare sult, der melder sig. Af den grund sætter sulten sig sikkert også endnu dybere hos dyret, påvirker det i en slem grad, så der ikke er mere at gøre ved det. Det kan således være med til at hindre, at dyret kommer til at udleve sig selv. En sulten mave kan sætte en stopper for selv de mindste ambitioner.

Sundt og godt

Så er det jo meget godt, at der findes Iams. Iams er nemlig dyrefoder, der skaber velbehag, komfort og energi. Dyret liver op og får det naturligvis meget bedre, når det har indtaget et måltid med Iams. Det giver sig selv. Men det giver ikke sig selv, at Iams har et stort og rigt indhold af lige præcis de rigtige proteiner og mineraler. Dyret får det bedre end bedst, når det spiser sig mæt i Iams.

Kvalitet

Som dyreejer har man ikke lyst til at satse eller gå på kompromis. Dyret fortjener uden tvivl det bedste, der er på markedet. Det fortjener at spise sig mæt i god og lækker mad. Der er altså meget på spil, hvad det angår. Som dyreejer kan man derfor være tilfreds med det Iams’ mange egenskaber.

Læs meget mere om Iams her

Find mere godt foder til dit kæledyr her:

Eukanuba hundefoder dækker alle din hunds behov

Allergi kat symptomer forsvinder med den helt rette foder

Share
Back to Top