Hvad er kattemalt?

Køb kattemalt (foto:
Køb kattemalt- det er super sundt for din kat! (foto: billigdyrehandel.dk)

Hvis du har en kat, så ved du også, at sådan et sødt lille firbenet væsen nemt kan få problemer med maven. Hvis ikke du har en kat, så kender du sikkert til begrebet ”hårboller”. For at sikre, at din kat får en sund mave og tarm kan det være en god idé for dig at købe noget kattemalt i form af enten en slags snack eller en tube med noget pasta, som du kan putte i kattens mad eller lignende. Kattemalt er skabt til at skabe en bedre gennemgang gennem din kats mave. Med andre ord fremmer kattemalt fordøjelsen af det hår, der kan samle sig i maven på din kat, og du vil derfor ikke i lige så høj grad opleve kattehår eller hårboller hos din kat. Det kan også være en befrielse for din kat at få kattemalt, da det ikke altid er lige rart for en kat at brække hårboller op.

Køb kattemalt som snack eller i en tube

Det er langt fra definitivt, at den ene type af kattemalt er bedre end den anden, og hvis du ønsker at din kat skal få et bedre tarmsystem, så kan det være en god idé for dig at købe kattemalt uanset hvilken type, du køber. Som ovennævnt kan du både købe kattemalt på tube og som en slags snack til din kat, og det er altså derfor op til dig, hvilken type, du ønsker at købe i sidste ende.

Kattemalt kan både fås online og hos din dyrhandel

Du kan både købe kattemalt online og hos en fysisk dyrhandel, og selvom det har sine fordele at købe det hos en dyrhandel, der kan give dig råd, information og tips og tricks, så kan det også være billigere at købe det online, da man tit kan spare penge ved at købe det på den måde.

Find kattemalt her

Se mere her:

Med pindsvin mad kan de små kræ klare vinteren

Royal Canin Gastro får hunden på højkant igen med det samme

Share
Back to Top