Hundetrimmer gør din hund let og sommerklar

Klip pelsen så hunden ikke skal gå rundt og svede (foto petworld.dk)
Klip pelsen så hunden ikke skal gå rundt og svede (foto petworld.dk)

Vi kender det alle. Det er forfærdeligt at svede så meget i sommersolen, at man slet ikke kan overskue at nyde det eksotiske feriested, vi er taget hen. Det eneste, vi drømmer om, er et airconditionanlæg, der kan køle os ned. Det er ikke særlig fedt, at det skal være sådan, for at vi kan være på ferie. Så mændene smider tit blusen, kvinderne sætter håret op, men hvad gør hunden med dens lange pels? Den gør ikke så meget. Men du kan hjælpe din hunde ved at klippe den. Det er ikke særlig svært, det kræver blot, du har en god hundetrimmer.

Hundetrimmere har den fordel, at de er lavet præcis til hundepels. Dertil kan de indstilles i længder, der passer til hundehår og som gør det let at komme omkring poter og hundeører. Det er ganske let at hjælpe din hund i sommervarmen, du skal altså blot investere i en hundetrimmer.

En lækker, let pels

Hvem synes ikke, det er lækkert at få håret tyndet ud og studset, så sommervarmen er til at holde ud? Det er i hvert fald helt sikkert, at din hund synes det er rart at kunne boltre sig frit uden at skulle kæmpe med varme og pels.

Hundetrimmere kommer i forskellige modeller, med forskellige blade og længdemålere. Nogle trimmere passer til korthårede hunde, andre til langhårede. Dertil passer nogle blade til tyk pels, hvor andre særligt egner sig til tyndere pelse. Det vigtige er, at du vælger en trimmer, der giver din hund en frisk start på sommeren.

Det kan være en dyr omgang at sende din hund til en hundefrisør. Og sandheden er, at det heller ikke er nødvendigt. Du kan nemlig klare klipningen af vintertotter hjemmefra, det eneste, du skal gøre, er at investere i en hundetrimmer.

Se på en hundetrimmer her

 

Få mere information om hundetrimmere:

Klip din hund nemt med egen hundetrimmer

Share
Back to Top