Hundetøj er både smart og praktisk

Hvilket tøj har din hund brug for? (foto petworld.dk)
Hvilket tøj har din hund brug for? (foto petworld.dk)

Regnfrakker, tørklæder, softshel-trøje og redningsvest. Det er ikke til dig, men til din bedste ven, og det er faktisk ganske smart og praktisk. Mange køber i disse år tøj til deres små hunde, og det er der faktisk andre grunde til end trend og mode.

De små firbenede venner kan have svært ved at holde varmen på disse breddegrader med kolde, mørke og våde årstider. Med en regnfrakke undgår den lille hund at få alt for våd pels, og den undgår dermed at blive unødigt afkølet. Hunde kan også blive syge og forkølede!

Hundehalsterklæderne ser søde og fine ud, hvis du skal ud, og din hund skal være til fint brug. De kan dog også være hamrende praktiske. Køb for eksempel et halsterklæde med reflekser, så både du og bilisterne lettere kan se din lavbenede firbenede ven på mørke morgener og aftener. Så holder din hund tilmed halsen varm.

Vælg det rette hundetøj

Som udgangspunkt bør dit hundetøj være åndbart, så din hund ikke bliver unødigt klam og varm under dragten. Så vil den faktisk holde varmen bedre. Tøjet skal desuden være yderst slidstærkt, fordi det vil blive udsat for meget af din hund. Den skal kunne rulle sig med det på, kradse på det, rive i det og løbe gennem mark og krat med det på. Tøjet skal være let af tage af og på. Find gerne noget, der kan justeres ved mave og bryst, så det har den rette pasform. Det skal sidde til uden at klemme.

Køb hundetøj her!

Share

One comment

  1. Pingback: Hundetøj kan vise meget om både dig og din hund

Comments are closed.

Back to Top