Hundesenge – hvilken en skal du vælge til din hund?

En hund har også brug for en seng (foto Petworld.dk)
En hund har også brug for en seng (foto Petworld.dk)

Vi mennesker bruger mange timer hver dag i vores senge. De fleste sover en 7-8 timer om natten, mange voksne mennesker måske lidt mindre, og vi ved i hvert fald alle sammen, hvor vigtigt det er at ligge behageligt hele natten igennem for at få en god søvn. Derfor går vi op i, at købe en god seng. Hunden tilbringer også mange timer i sin hundeseng, så derfor er det vigtigt, at den også har en god en af slagsen, selvom den langtfra har behov for en ligeså luksuriøs udgave som os.

Der findes mange forskellige hundesenge på markedet, og det kan være en smule uoverskueligt at finde den helt rigtige seng til sin hund. Men langt de fleste hundesenge, man kan købe, er helt i orden, og din hund vil sove godt i dem. Det vigtigste er, at hundesengen er blød i bunden. Så har din hund en plastic hundeseng, jamen så læg en blød pude og et par behagelige tæpper i bunden, så hunden kan ligge godt. Man kan også få bløde madras lignende hundesenge, som er en luksusudgave af hundesengen.

Husk at placere hundesengen lidt afsides, så hunden kan få en rolig nats søvn i ro og mag.

Miljøvenlige hundesenge – er det noget for dig og din hund?

Går du meget op i miljø, kan du også vælge at investere i en miljøvenlig hundeseng. Der er mange forskellige slags på markedet både til de store og små vovser. De miljøvenlige hundesenge er lavet med genbrugsstof, og noget af det hårde materiale i hundesengen er lavet af genbrugsflasker. Det lyder lidt sjovt, men det fungerer helt fint. Desuden er den fremstillet med mindre udledning af CO2 end ved fremstillingen af almindelige hundesenge.

Se et udvalg af hundesenge her

Share

One comment

  1. Pingback: Beskyt din hund med en hundeseng på ben

Comments are closed.

Back to Top