Hundelegetøj holder din hund glad og frisk

Din hund har godt af hundelegetøj i ny og næ (foto petworld.dk)
Din hund har godt af hundelegetøj i ny og næ (foto petworld.dk)

Man skulle ikke tro det, men nogle gange kan ens kæledyr godt hænge lidt med mulen. De er triste, trætte og holder sig for sig selv. Andre gange er de friske og klar på leg. Uanset hvordan din hund opfører sig, så er hundelegetøj altid en hjælpende hånd til en sjovere dag. Hundelegetøj er designet ud fra, hvordan hunde typisk opfører sig. Det vil sige, at hundelegetøjet er tilpasset en hunds tankesæt.

Hundelegetøj er designet i mange forskellige modeller. Der findes for eksempel små bamser, der har en lyd i sig, som udløses, når man trykker på dem (eller hunden bider i dem). Samtidig findes der også simple, korte reb med knuder i begge ender. Dette får hunden helt op i gear. Her bider hunden i den ene ende, mens du holder i den anden. Det er simpelt, og det får energien helt op hos din hund.

Hundelegetøj er uundværligt

Det vigtige ved hundelegetøj er, at det sætter gang i nogle naturlige instinkter hos din hund. Hunde har brug for at være i bevægelse, brug for at være aktive og ikke mindst brug for dit nærvær.

Biderebet er kun en af mange muligheder for hundelegetøj, hvor du deltager aktivt i legen med din hund. Det styrker energien hos din hund og samtidig er i fælles om legen (mon ikke, du også får lidt sved på panden).

Hunde er ligesom børn, de kræver omsorg og opmærksomhed. Men nogle gange kan de også passe sig selv, hvis de har noget sjovt legetøj at lege med.

Der findes meget hundelegetøj, der stimulerer hundens evne til at finde gemte ting. Legetøj der styrker dens generelle intellekt. Et eksempel på dette er legetøj, hvor man kan gemme en godbid i, hvorefter man gemmer legetøjet et sted i hjemmet. Din hund skal derefter lede efter denne. Det er god og underholdende beskæftigelse for både dig og din hund.

Se udvalget af hundelegetøj her

Læs mere om hundelegetøj og hundeartikler:

Hundelegetøj – Leg og aktivitet i ét

Nogle hundeartikler er mere essentielle end andre

Share

One comment

  1. Pingback: Hundelegetøj er med til at aktivere og udfordrer din hund

Comments are closed.

Back to Top