Hundegård: Sæt din hund fri i arbejdstiden

Frihed i indhegning er bedre end ingenting (Foto Petworld.dk)
Frihed i indhegning er bedre end ingenting (Foto Petworld.dk)

De fleste kender vist følelsen af at have brugt hele dagen indenfor i huset eller lejligheden, uden at have følt den friske luft i kinderne eller fået set dagens sollys.

Man kniber en smule med øjnene, når man så endelig har bevæget sig udenfor hoveddøren, og det er et stensikkert tegn på, at man nok burde have været derude noget før.

Og den samme følelsen er der nok ingen tvivl om, at hunden har, når den har været indenfor i hel arbejdsdag og står og logrer, når du kommer hjem. Den vil gerne ud og bruge sine kræfter i den friske luft, og det kan du give den lov til, hvis du køber en udendørs hundegård.

Efterlad trygt hunden i gården

Så kan du trygt efterlade hunden i hundegården, når du har drukket din morgenkaffe. Og så kan du være sikker på, at den nok skal få rigeligt med frisk luft.

Det udelukker selvfølgelig ikke, at hunden også skal have luftes og tages med på tur, når du kommer hjem fra arbejde. Men det giver den dog mulighed for at leve et lidt mere naturligt hundeliv, end hvis den skal gå bag lukkede vinduer hele dagen.

Desuden skal du ikke bekymre dig om, at hunden slipper ud af gården. Du kan nemlig få modeller i solid metal, der sikrer, at selv den mest ivrige hund i kommer forbi tremmerne.

Det giver naturligvis også den fordel, at du ikke skal være bekymret for at finde en tisseplet på gulvtæppet. Det kan hunden nemlig ordne udenfor, hvis den får lov til at få en hundegård.

Læs mere om hundegård her.

Share
Back to Top