Hundefoder – Hvilken hund har du?

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)
Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Alle hunde er fantastiske, men også forskellige. Som ejer er det vigtigt, at du sætter dig ind, hvad det er for en hund du har fået – hvilke særlige behov har den, og hvad er dens svagheder? Nogle styrker og svagheder er tæt forbundet med racen, hvor der i generne kan ligge ting og vente. En del problemer kan foregribes gennem en god og sund kost, hvor man fokuserer på at afhjælpe racebestemte problemer.

Masser af muligheder

De autoriserede fodermærker har inddelt deres produkter efter racer og alder netop for, at du som ejer kan vælge den mad ud, som indeholder de stoffer, som din hund især har brug for. Rådfør dig med din dyrlæge, og få information om, hvad der er typisk for din hund, og hvilket foder du skal gå efter. Køb det enten hos dyrlægen eller i supermarkedet, hvor der også findes udmærket produkter, hvor der tydeligt står, hvilke racer og aldersgrupper de er tiltænkt.

En sund kost bør suppleres med god og regelmæssig motion. Som hos mennesker afhænger hundens fysik at både næring og udfoldelse. Og en sund hund er en glad hund. Og en glad hund er det enhver hundeejer bør ønske sig.

Læs mere om hundefoder her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top