Hundebur skal være som et lille hus for vovsen

et hundebur kan sagtens gøres hyggeligt (foto lavprisdyrehandel.dk)
et hundebur kan sagtens gøres hyggeligt (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hundebure skal ikke føles som et fængsel, men som et lille hus. Dyr elsker at putte sig i kroge og bløde hjørner. Derfor skal et hundebur også være hyggeligt. Et hundebur skal føles lidt som et hus inde i et hus. Et hus som hunden rigtig kan føle sig stolt og trygt ved.

Med mulighed for rigtig hundehygge

Et godt hundebur føles ikke for fængselsagtigt. Men det må gerne være simpelt. Der findes mange forskellige slags hundebure. Der findes hundebare i stål, der er gode til bagagerummet i stationcaren, hvis hunden skal transporteres rundt. Men der findes også mere hyggelige hundebure i flet. Hundeburene i flet kan lukkes og låses, men de giver et hyggeligere indtryk, og hunden vil sikkert synes, at det er lidt sjovt med et bur lavet med i træ. Der kan også lægges puder og tæpper ind i hundeburet, så vovsen kan slappe og rigtig nyde at være derinde i sin egen lille private hyggekrog.

Hundebure kan også bruges til transport

Hundebure er gode til transport eller i andre situationer, hvor vovsen skal slappe lidt af. I sådanne situationer er det godt at have et hundebur, som hunden kan lide at være i. Nogle hundebure har også små vinduer samt håndtag. Håndtag er anvendelige, især hvis man har en lille vovse, for så kan man som for eksempel på flyrejser transportere sin hund personligt. Det er en kende bedre og hyggeligere at rejse med sit dyr end at overlade det til flypersonalet. Et hundebur er starten på en god rejse for to bedste venner. Menneske og hund. For hvad du oplever, skal hunden da også være med til. Alt andet ville næsten være en skam. Der findes et utal af potentielle hundebure til lige netop din hund. Fra simple stålbure til rustikke træbure.

Find det helt rigtige hundebur

Få mere information om hundebure her:

Hold styr på din hund med et hundebur

Et hundebur er et trygt opholdssted for din hund

Share
Back to Top