Hold styr på din hund med en praktisk k9 sele.

En hundesele er bedre for hunden, når i går tur (foto lavprisdyrehandel.dk)
En hundesele er bedre for hunden, når i går tur (foto lavprisdyrehandel.dk)

At have en hund er ofte en dyr fornøjelse, men den glæde man får fra sin nye bedste, kan ikke måles i kroner og øre. Det er dog alligevel vigtigt, at man har økonomien på plads, når man køber sin hund, så man har råd til de ting der er nødvendige at have. En af de ting, som man ikke må spare på, er hundens sele. Dette er både for ens egen skyld og for hundens skyld.

Undgå skader med en k9 sele

Hvis man har prøvet at gå med en hund, er man formentlig også klar over, at de fleste hunde er så ivrige, at man ikke selv kan følge med. Med når hunden trækker så kraftigt i snoren, kan det på længere sigt give problemer med hundens nakke, hvis snoren blot sidder fast i dens halsbånd. Derfor bør man i stedet for den traditionelle snor, købe en k9 sele til sin hund. Selen sidder rundt om hundens liv, hvorfor den i steder for kun at trække med halsen, nu kan trække med hele kroppen. Dermed undgår man skader hos hunden, som følge af en forkert snor.

Lær din hund at gå pænt med en k9 sele

Det kan være en rigtig god ide, at man bruger en k9 sele fra julius allerede fra hunden er en hvalp. Med en k9 sele er det nemlig betydeligt lettere at lære hunden at gå pænt. Dette skyldes, at man lettere kan styre hunden, når den har en k9 sele om livet. Når man først har lært hunden, at den skal gå ordentligt, vil man sætte stor pris på det. Det bliver nemlig meget lettere at gå med sin hund, når den ikke går fra side til side eller trækker voldsomt i snoren.

Find en k9 sele til din hund ved at klikke her.

 

Klik videre herind:

Find et sikkert, effektivt og praktisk hundegitter

Advantage vet kommer lopper til livs på din kat

Share
Back to Top