Hold din kat stimuleret med det rette kradsetræ

Køb alt du har brug for i en dyrehandel (foto lavprisdyrehandel.dk)
Din kat har brug for et kradsetræ (foto billigdyrehandel.dk)

Kradsetræ kan fås i alle størrelser og former. Fælles for dem alle er at de er yderst værdifulde for din kat. Hvis ikke du har et kradsetræ eller andet legetøj til din kat kan du hurtigt risikere at din kat ender med at blive særdeles understimuleret, hvilket kan få stor betydning for hvordan din kat opfører sig. Både når du er hjemme, men sandelig også når du ikke er hjemme.

Slip for at det er i møblerne

Det kan virke voldsomt at skulle ud at investere i et kradsetræ. Nogen modeller virker nærmest som et ekstra møbel i stuen. Men omvendt kan man sige, at det kan vise sig at være særdeles fordelagtigt at have et kradsetræ til sin kat, hvis det kan gøre at du undgår at katten prøver sine kløer af på andet end kradsetræet. Hvor mange katteejere har ikke igennem tiden haft den begrænsede fornøjelse, at komme hjem til et hus, hvor møblerne er blevet prøvet af som kradsetræ. Det er ikke spor rart.

Hvis man bor i lejlighed med kat, giver det sig selv at katten har begrænsede muligheder for at udfolde alle sine instinkter. Heriblandt er behovet for at katten kan få prøvet sine kløer af i ny og næ. Hvis du vil have styr på hvor din kat afprøver sine kløer er det en god idé at få fat i et kradsetræ, da det et naturligt sted for din kat at stimulere sine kløer. Hvis ikke det umiddelbart kan lade sig gøre at din kat til at benytte sig af kradsetræet, så kan det være det hjælper at lokke katten med såkaldt cat nip, der bruges til at lokke katte til et kradsetræ.

Kradsetræer i alle former og størrelser

Kradsetræer til katte fås i alle former og størrelser. Fra de helt simple sisal-beklædte plader der skrues ind i væggen, til store fæstninger af træ, plys og sisal, hvor katten kan klatre op og ned ad. Uanset hvad du vælger, vil du opleve at de fleste kradsetræer er besat med sisal, som er særligt godt for kattens kløer, samtidig med at det er slidstærkt, så det kan ikke er flået itu efter et øjeblik.

www.lavprisdyrehandel.dk kan du finde et utal af forskellige kradsetræer.

Find mere til at stimulere katten med her:

Kattemad skal prioriteres højt

Kattelegetøj driver det indre rovdyr frem

Share

One comment

  1. Pingback: Et kradsebræt giver dig mindre at bekymre dig om

Comments are closed.

Back to Top