Hold din kat beskæftiget med kattelegetøj

Giv din kat en sjov hverdag (foto lavprisdyrehandel.dk)
Giv din kat en sjov hverdag (foto lavprisdyrehandel.dk)

Når man holder kæledyr, er det vigtigt at stimulere sit kæledyr med sjov, leg og udfordringer i hverdagen. Når man får et kæledyr, påtager man sig således også et vist ansvar, for at det pågældende dyr har en god og sund hverdag, og bliver stimuleret på en hensigtsmæssig måde. Det kan virke indlysende, men det er ganske vigtigt for dyr at holde sig i gang, og ikke blot syne hen dagen lang indtil man kommer hjem fra arbejde. Man bør bestræbe sig på en naturlig balance mellem nærvær og kontakt med sit kæledyr og at holde dem aktiverede i de mange timer, man er ikke er hjemme.

Katte er legesyge

Især katte er ganske legesyge, og har brug for at blive underholdt og holdt beskæftiget. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men det er oplagt at få fingrene i kattelegetøj til det formål. Med kattelegetøj kan man både udfordre og underholde sine katte, da legetøjet er designet netop til at holde katte beskæftiget selv. Der findes mange forskellige varianter, men en af de mest gængse og populære slags, er bolde fyldt med små godbidder som katten skal forsøge at erhverve sig ved at trille bolden rundt. Det er sundt for katten at lege sig til godbidder, i stedet for konsekvent at få det serveret i en skål. Udover at det stimulere kattens lyst til sjov og leg, holder det også katten i form, da den nødvendigvis må bevæge sig for at tilegne sig de eftertragtede godbidder.

Det kræver ikke meget af dig, at holde din kat beskæftiget

Som katteejer kræver det ikke særlig meget, at holde sin kat i gang med små sjove aktiviteter. Det eneste man skal gøre, er at finde noget kattelegetøj, katten synes om. Det er således småt med undskyldninger for, hvorfor man ikke skal give sin kat en sjov og varieret hverdag.

Find kattelegetøj hos petworld

 

Læs mere om kattelegetøj:

Kattelegetøj driver det indre rovdyr frem

Gør din kat glad med noget kattelegetøj

Share
Back to Top