Her er fordelene ved en Julius K9 hundesele

k9 sele (foto: billigdyrehandel.dk)
En herlig k9 sele (foto: petworld.dk)

Der findes mange produkter til hundeejeren, når hunden skal luftes, og man kan få meget avancerede seler og halsbånd. Det er dog ikke alle køb, der er lige gode, så det gælder om at være opmærksom på, hvad man har brug for, når man køber. Med en Julius K9 er man dog sikker på at have købt en hundesele, der giver stor sikkerhed og mange forskellige anvendelsesmuligheder. Læs her, hvorfor en Julius K9 er et fremragende køb.

En Julius K9 er uovertruffen til gåturen med hunden

Helt basalt skal en hundesele kunne bruges til at lufte hunden med, og her er en Julius K9 en af de bedste på markedet. Julius K9 er en holdbar sele, der kan bruges i mange år. Under gåturen er en Julius K9 perfekt til både dig og din hund, da trykket fra selen fordeles over store dele af hundens krop og altså ikke kun i nakken, som det sker med mange halsbånd til hunde. På den måde kan man slippe for at frygte, at man giver hunden ondt i nakken, og man kan også med en Julius K9 være sikker på, at ens hund føler sig sikker og ikke kan blive kvalt, hvis selen sidder fast i et hegn eller en gren.

Brug din Julius K9 som hundesele til bilen

Udover at være en fremragende sele til gåturen i parken eller skoven, er en Julius K9 også et fremragende stykke tilbehør at have til bilture, hvor hunden godt kan blive lidt urolig. Har man en Julius K9, kan man dog også bruge selen her og spænde hunden sikkert fast, så den ikke laver ulykker under køreturen. Man får altså flere produkter i én, når man køber en Julius K9. På den måde sparer man både penge og plads, fordi man kun skal have en sele til flere forskellige formål.

Køb en Julius K9 her

Se flere tilbu på K9 seler her:

Gå tur med din hund med hundesele julius k9

Med en k9 sele undgår din hund unødige ryk om halsen

Share
Back to Top