Gode steder at leje bolig, hvis du har hund

Hunde er for mange mennesker en uundværlig ting i livet. Hunden er som bekendt mennesket bedste ven og vi vil derfor gerne altid være tæt på vores husdyr. Når man køber et hus, vil man altid have mulighed for at have hund. Der har man egen have og forstyrrer ikke andre mennesker. Hvis man derimod gerne vil bo i lejlighed kan der være nogle andre regler. Det kan nemlig være svært at finde et sted at bo, som du både skal leje, men også holde husdyr. De fleste lejligheder, der er til leje, tillader i dag ikke, at man holder husdyr som for eksempel hunde og katte.

Regler for hunde i lejligheder

Når man underskriver sin lejekontrakt, vil det typisk fremgå meget tydeligt om det er tilladt at have hund eller ej. Udlejeren skal nemlig sætte et kryds ved enten ja eller nej til spørgsmålet, hvorvidt det er tilladt for den nye lejer at holde husdyr. Det er dog ikke så let. Udlejer har en del flere ting at tage stilling til. Udlejer kan nemlig godt selv bestemme om man må holde specifikke husdyr, som for eksempel kun hunde og dertil også bestemme antal og størrelse. På den måde kan udlejer indskrænke det til en enkel hunderace. Udover lejekontrakten kan der også være regler om husdyr i husordenen. Denne husorden kan dog godt ændre sig, imens du bor i lejligheden.

Det vil sige, at hvis det er tilladt at have husdyr, når du flytter ind, må du gerne tage din hund med eller få dig en hund i mellem tiden. Hvis husorden bliver ændret til, at det pludselig ikke er tilladt at holde husdyr, må du selvfølgelig godt beholde din hund, da du erhvervede dig den, mens husorden tillod det, men du må derimod ikke få en ny, hvis din hund skulle gå bort. Vær derfor særlig opmærksom på, hvad du skriver under på inden du flytter ind.

Lejeboliger i Ringsted eller Borup

Ringsted er en dejlig by i Midtsjælland med næsten 23.000 indbyggere. Det er en by med rig mulighed for at bosætte sig. Det samme er muligt i Borup, som er en mindre stationsby lige udenfor Ringsted. Her har du både mulighed for at købe dit eget hus, men også muligheder for at finde en Lejebolig Borup eller en Lejebolig Ringsted.

Som sagt kan det være svært at finde boliger, der tillader at man har hund eller andre former for husdyr. Da byerne ikke er større, skal du på jagt efter boliger, der både udlejes og tillader hunde. Mange af de boliger, der udlejes i disse område er huse, og ikke lejligheder, så sandsynligheden for at husdyr er tilladt er ret stor. Da byerne ikke er studiebyer, er det oftest familier og ældre mennesker, der bosætter sig, og derfor vil byerne være oplagte for dig, der søger et liv med hund uden at skulle investere en hel del penge i et hus.

Share
Back to Top