Glæd din kat hver dag med kattelegetøj

En kat må gøre katteting (foto lavprisdyrehandel.dk)
En kat må gøre katteting (foto lavprisdyrehandel.dk)

Nok er katte små og kan med det blotte øje virke harmløse, men man kan ikke benægte, at katte besidder præcis de samme instinkter, som dens større familiemedlemmer gør. Vi har alle set naturprogrammer fra den afrikanske savanne, hvor de store livsfarlige katte leger med hinanden. Legen går sjældent stille for sig, og hvis ikke den rolige fortællerstemme, som aldrig optræder i sådanne programmer, beroligede os med, at det blot var en leg, så ville man måske være tilbøjelig til at tro, at det var en kamp om liv og død. Den slags leg har de mindre katte, som mange danskere har som kæledyr, også brug for. Det kan og må ikke glemmes af katteejere, hvorfor kattelegetøj også er vigtigt at give ens kat, så den kan få stimuleret de behov, som den deler med resten af kattefamilien.

Med kattelegetøj opnår din kat højere livskvalitet

Netop kattens instinkter er vigtige at holde ved lige. Dens sanser og legelyst skal stimuleres for at den kan være glad og opretholde en rigtig livskvalitet. Ingen katteejere holder deres kat i bur, men hvis man ikke hjælper den med at holde sine sanser og naturlige instinkter ved lige, så vil den ganske givet føle, at den lever i bur. Det handler om at aktivere katten fysisk og give den mulighed for selv at vide, hvem og hvad den er.

Med dens naturlige instinkter er en kat naturligvis ikke født til et liv inden døre. Ikke desto mindre er det realiteterne for de fleste katte, hvorfor den har brug for en stor portion leg. Giver man sin kat mulighed for at lege hver dag, styrker man også sit forhold til den, da den vil opnå større glæde og føle sig mere værdsat. I kraft af at man stimulerer dens jagtinstinkter og andre naturlige behov, vil katten også være mere kælen og menneskeglad, når man så har lyst til at være kærlig overfor den.

Vil du forkæle din kat med kattelegetøj, kan du finde det her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/kattelegetoej

Share

One comment

  1. Pingback: Kattelegetøj stimulerer din kats naturlige instinkter

Comments are closed.

Back to Top