Frontline vet er det perfekte middel mod lopper

Du er nærmest garanteret success med Frontline (foto petworld.dk)
Køb frontline vet imod lopper til dine kæledyr (foto: billigdyrehandel.dk)

Du kender det sikkert selv. Bare nogen begynder at snakke om lopper, så begynder det at klø. På armene, i håret eller alle mulige andre steder. Lopper er en frygtelig irriterende parasit, som mest af alt rammer dine kæledyr. De synes faktisk slet ikke om at sidde på mennesker. Alligevel skal du sørge for at slippe af med lopperne på din hund eller kat med eksempelvis loppemidlet Frontline Vet.

Lopper er nemlig ikke bare irriterende. De er også farlige. De er farlige på den måde, at de får din hund eller kat til at gøre selvskade. Når lopperne bidder i huden, så bliver katten eller hunden irritabel og klør. Deres negle er skarpe og bliver de ved med at klø det samme sted, så klør de hul – og det sker altså hurtigere end med mennesker, fordi de har en helt anden type skarpe og spidse negle. Når de klør hul kan der komme skidt og snavs ind, hvis ikke hunden eller katten passer på og det kan pludselig blive meget svært at holde sår rene, når der er mange af dem. Bliver sårene ikke holdt rene, kan der komme infektioner og i værste fald bliver dit kæledyr måske loppeallergisk eller rigtig syg.

Frontline Vet er et perfekt middel til dig, der ikke orker bruge så meget energi på at slippe af med lopperne. Du følger bare den simple instruktion i Frontline Vets pakke og hurtigt af du færdig med lopperne.

Køb Frontline Vet billigt online

Der findes mange forskellige typer loppemidler. Du kan få et loppehalsbånd, der er spray til nakken og der er andre ting. Nogle midler skal du bare give én gang, andre skal din hund eller kat have flere gang.

Du kan læse om alle de forskellige produkter og købe eksempelvis Frontline Vet billigt i deres webshop her

Find Frontline produkter lige her:

Hvis du vil dit kæledyr det bedste køber du Frontline

Frontline går forrest i kampen mod lopper og flåter

 

 

Share

One comment

  1. Pingback: Frontline vet spray holder både hund og kat fri for lopper og andet fnat

Comments are closed.

Back to Top