Frontline hjælper din hund af med lopperne

Mod lopper og flåter (Foto Petoworld.dk)
Mod lopper og flåter (Foto Petoworld.dk)

Du har fået en dejlig hund. Men desværre følger der ofte også andre små dyr med, når du anskaffer dig en hund som kæledyr. Nemlig lopper. Det er ubehageligt for din hund at have lopper, derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre noget ved dem i en fart. Frontline har mange produkter, som hjælper din hund af med de uønskede lopper.

Frontline kommer din hund til undsætning

Det er næsten umuligt at undgå lopper. Eller er det? Med produktet COMBOVET fra Frontline bliver det faktisk lidt lettere at undgå lopper på din stakkels hund. COMBOVET fjerner allerede eksisterende lopper på din hund inden for 24 timer, men produktet forhindrer også udviklingen af nye æg, larver og pupper i otte uger. Produktet passer til hunde fra de er otte uger gamle, og det kan også gives til drægtige og diegivende tæver.

Frontline dræber også flåter

Men som om det ikke er nok, at din hund skal slås med lopper, er din hund også i stor risiko for at få flåter på sin hud. Men med Frontline COMBOVET dræbes flåterne inden for 48 timer, samtidig med at din hund bliver beskyttet mod nye flåtangreb i fire uger efter.

Klik her for at se et udvalg af produkter fra Frontline.

Share

One comment

  1. Pingback: Slip af med de lopper, der irriterer din hund

Comments are closed.

Back to Top