Frontline går forrest i kampen mod lopper og flåter

Du er nærmest garanteret success med Frontline (foto petworld.dk)
Du er nærmest garanteret success med Frontline (foto petworld.dk)

Kløer og kradser det, når du lægger dig i din seng om aftenen eller hygger på sofaen om eftermiddagen? Kan du se små røde bid rundt på din krop, generel irritation og udslet? Og har du hund eller kat? Så kan kløen og din huds reaktion med stor garanti skyldes, at dit kæledyr har fået lopper.

Hvis du kigger efter, vil du formentlig også opdage, at din kat eller hund kløer sig meget, måske ved at trække benet op bag øret eller måske ved at trille rundt på gulvet.

Men bare rolig. Der er en kur mod lopper. Den kur har Frontline skabt. De ved, hvor ubehageligt det er ikke at kunne falde i søvn på grund af små sorte dyr i sengen. De ved, hvor ubehageligt det samtidigt også er for dit kæledyr. Frontline har derfor udviklet et produkt, der er let at påføre din hund eller din kat så lopperne forsvinder.

Ud i det fri

Det er dejligt at kunne boltre sig i det fri. Men nogle gange vil man gerne undgå at komme ubehageligt tæt på naturen. Det kan for eksempel være ved at blive bidt af en flåt. Det gør hunde og katte langt oftere, end mennesker gør. Ved at bruge et flåtmiddel fra Frontline undgår du unødig kontakt mellem flåt og husdyr.

Flåter kan være farlige, hvis de sidder fast på huden for længe. Hvis du giver din hund eller din kat Frontlines middel mod flåter, vil du opleve, at flåterne ikke længere sætter sig og suger sig tykke i blod.

Frontlines produkter er simple at bruge. Det gælder uanset om det er imod flåter eller lopper. Der findes sågar kombinationspakker, der både opfylder ønsket om at undgå huslopperne og flåterne i det fri. Frontline er med dig og dit kæledyr på alle fronter.

Find loppemiddel fra Frontline her

Læs meget mere om Frontline her:

Frontline – sådan kommer du af med parasitterne

Frontline hjælper din hund af med lopperne

Med et loppemiddel stoppes den ulidelige kløes herredømme

Share

2 Comments

  1. Pingback: Hvis du vil dit kæledyr det bedste køber du Frontline

  2. Pingback: Læs her om forebyggelse og bekæmpelse af flåter på hunde

Comments are closed.

Back to Top