Find hjælp til dine hunde med allergi her

Hvalpefoder (foto: petworld.dk)
Hjælp dine små venner hvis de har allergi (foto: petworld-vet.dk)

For os mennesker kan foråret godt være en udfordrende tid, selvom mange kan begynde at nyde solen og varmen. Desværre medfører solen og varmen også en del pollenallergi, som kan få nogle menneskers næser til at løbe af sted, og øjnene til at løbe i vand. Allergi kan komme af mange forskellige ting, og der kan være stor forskel på, om det er pollen i luften, mad på tallerkenen eller noget helt tredje, som er årsag til de våde næser og røde øjne.

For menneskets bedste ven kan der også være forskellige elementer, som kan genere hunden.

Hunde kan være allergisk for mange forskellige ting, både ude i naturen og hjemme i huset.

Ejere skal være opmærksomme på hunde med allergi

Som menneske kan vi godt selv udtrykke vores utilfredshed med vores allergi og søge hjælp på internettet og hos lægen, men her er det anderledes for hunde. De er afhængige af deres ejer, der gerne skal være opmærksom på, hvordan hunden reagerer i forskellige miljøer.

At holde øje med sin hundes adfærd og tilstand gælder også, når hunden skal have mad. Her er der nogle gange hunde, som ikke kan tåle alt, hvad der er i deres foder.

Ligesom mange mennesker også er blevet opmærksomme på indholdet i deres mad, er ejerene af hunde også begyndt at holde øje med indholdet af hundens foder. Dette er også i forhold til gluten, som mange mennesker er blevet opmærksomme på.

Hunde kan nemlig ligesom mennesker havde allergi overfor gluten.

Gluten er et protein, som indgår i mange forskellige fødevare som for eksempel brød, pasta, kartofler og mange andre ting.

Hvis en hund får gluten ind i sit system gennem sit hundefoder, så er der risiko for, at hunden kan få problemer med fordøjelsen og optaget af nærring. Derfor er det vigtigt, at ejeren finder noget foder, som ikke indeholder gluten.

Klik her og se mere om hunde med allergi

Læs mere om hunde med allergi her:

Derfor skal hunde med allergi have hjælp med det samme

Hunde kan også rammes af allergi

Share

2 Comments

  1. Pingback: Allergi hos hunde er ofte forbundet med foder eller lopper

  2. Pingback: Allergi hos hunde er et velkendt problem som kan behandles

Comments are closed.

Back to Top