Fin pels med oster hundetrimmer

Klip pelsen så hunden ikke skal gå rundt og svede (foto petworld.dk)
Den gode Oster hundetrimmer (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Måske har du ikke tænkt over det, men at pleje din hunds pels, er lige så vigtigt, som når du plejer dig selv. Har din hund halvlang eller lang pels, har det brug for en regelmæssig trimning for at fjerne knuder i pelsen. Ved selv at investere i en hundetrimmer, er du fri for at ligge mange penge hos hundefrisøren. Hvilke watt, du har brug for i din hundeklipper, kommer an på pelsens tykkelse. Til trimning af øre og poter, kan en trimmer med få watt være nok. Har du derimod en hund med meget tyk pels, skal der altså flere watt til, og du bør investere i en stærkere og mere robust trimmer. Der findes et stort udvalg af hundetrimmere. Oster er den førende producent på markedet.

Hvad er en trimning?

Trimning er at trække de løse dækhår ud med roden. Meningen er at fjerne de døde dækhår, så en ny og frisk pels kan vokse frem. Hvis ikke de dårlige bliver trimmet væk, kan de nye ikke komme frem, eller blive dårligt udviklede. Hunden vil derfor selv forsøge at fjerne de dårlige hår ved at kradse store hårtotter væk. Hvis pelsen bliver trimmet i ny og næ, vil den være betydeligt nemmere og holde på længere sigt. Derudover vil den ikke filtrer og tiltrække snavs på samme måde, som hvis du blot klipper pelsen.

Det kan variere hvor ofte hunden bør trimmes, men man anbefaler at gøre det hver 8. Uge, så der hele tiden er en passende mængde hår i en passende længde. Man fjerne hver gang de længste hår, og kommer ned i den længde man havde først. Ved at trimme hver 8. Uge har du hele tide en pæn og velsoigneret hund.

Se Lavpris Dyrehandels udvalg af Oster hundetrimmere her

Se flere hundetrimmere her:

Klip din hund nemt med egen hundetrimmer

Hundetrimmer gør din hund let og sommerklar

Share
Back to Top