Eukanuba hundefoder dækker alle din hunds behov

Eukanuba hundefoder (foto: petworld.dk)
Eukanuba hundefoder (foto: petworld.dk)

Hvis du er hundeejer, så er der en stor chance for, at din hunds velbefindende er altoverskyggende vigtig for dig. Derfor går du lange ture med din pelsede ven og garanteret også til hundetræning et par gange om måneden. Begge dele indeholder masser af leg og sjov, som også er vigtig for at din hund trives og har det godt. Alt den nødvendige fysiske kontakt med din hund har du helt sikkert styr på, men det er altså ikke det eneste, der er en faktor for om din hund har det godt – helt ind til benet. Der skal nemlig også den helt rette næring til.

Eukanuba indeholder det nødvendige

Som det aktive dyr din hun er, har den brug for masser af foder til at holde sig i gang. Men det er også meget vigtigt, at foderet indeholder masser af proteiner, fedt, kulhydrater, vigtige vitaminer og mineraler, da alt dette er essentielt for din hunds helbred og velbefindende. Alt dette er der styr på i Eukanuba foderet. I hundefoderet er der også noget, der hedder FlexMobility, som på dansk kan oversættes til ledkontrolsystem. Det sørger for, at din hunds led brusk, ved hjælp af foderet, forbliver sundt. Og det er vigtigt for at din kan blive ved med at spæne henover græsplænen de næste mange år, uden at den får ledsmerter eller knogleskader.

 Det rigtige foder holder hundens tænder sunde

Der er rigtig mange hunde, der ikke bryder sig om at få børstet tænder, selvom det kan være rigtig vigtig for, at hundens tænder og tandkød forbliver sundt og stærkt. Eukanuba indeholder ingredienser, der hjælper med til at holde tænderne sunde, men den indeholder også en mineralblanding, der sørger for at de stoffer, der skaber tandsten, ikke sætter sig fast på tænderne, men i stedet glider af. Selvfølgelig skal du fortstætte med at børste hundens tænder, men den rette foder kan hjælpe til med at hundens mund bliver ved at være sund.

Du kan læse mere om Eukanuba her

Få mere viden om din hund:

Hills Prescription Diet sørger for din hunds helbred

Få en klogere hund med ved hjælp af noget smart hundelegetøj

 

Share

One comment

  1. Pingback: Iams er foder, der sikrer en sund og tilfredsstillende mæthed

Comments are closed.

Back to Top