Eukanuba giver en glad hund

EUKANUBA VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)
EUKANUBA VOKSENFODER (Foto: Petworld.dk)

De fleste anskaffer sig en hund, fordi den sætter lidt kulør på tilværelsen. Den er livlig, frisk, energisk og får dig til at smile. Men ligesom mennesker kræver det, at hunden får noget godt at spise – ellers forsvinder energien og livsglæden. Det er ingen hemmelighed, at det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad du skal give hunden. Men der er heldigvis råd for det.

Gå efter livretten

Din hund skal jo kunne lide maden – det siger sig selv. Men hvad kan den lide? Det nytter for eksempel ikke, at du vender den til kun at få godbidder fra jeres spisebord – det bliver den bare kræsen af. Men tag for eksempel et mærke som Eukanuba. Nogle år på bagen gør, at der er mange forskellige produkter at vælge imellem. Samtlige er tilpasset hundens race og dens alder, så du er sikker på den rigtige sammensætning af mineraler, vitaminer, protein og kulhydrat. Der er stensikkert et hit imellem.

Husk motionen

Sammen med det rigtige foder, skal du selvfølgelig også tage hunden med ud i den fri natur. Ellers kan det være lige meget. Det rigtige foder kombineret med nogle lange traveture, hvor der er plads til at boltre, giver din hund gode forudsætninger for at holde livsgnisten mange år endnu.

Læs mere om Eukanuba hundefoder her.

Share

One comment

  1. Pingback: Eukanuba – gå efter det naturlige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top