Eukanuba – gå efter det naturlige

EUKANUBA (Foto: Petworld.dk)
EUKANUBA (Foto: Petworld.dk)

Indenfor branchen for foder til dyr er der mange forskellige ideer, om hvordan man bedst, men generelt er der bred konsensus om, at produkterne skal minde så meget om dyrenes oprindelig føde, som det overhovedet kan lade sig gøre.

En af de producenter, der virkelig har taget det aspekt til sig, er Eukanuba, der har produceret foder til dyr i over 40 år.

Det naturlige udgangspunkt

Er for Eukanuba animalske proteiner. Altså næringsstoffer i form af proteiner, der udelukkende stammer fra dyr, og derfor passer perfekt til din kat eller hunds fordøjelsessystem, fordi begge dyrearter jo er kødædere fra naturens side af.

Det vil forhåbentligt medføre, at dit kæledyr får et bedre tarmflora, og derfor kan slippe for mange af de maveproblemer som dyr ellers lider af fra tid til anden. Kort sagt kan den rigtige fodersammensætning spare dig for en del besøg hos dyrelægen, og derfor kan det godt betale sig at investere lidt ekstra.

Søg råd hos eksperter

Men uanset hvor godt foderet er, så skal du altid sørge for at spørge efter råd i din lokale dyrehandel. For hvilket foder, du skal have, afhænger af mange faktorer, som de venlige ekspedienter helt sikker gerne vil forklare dig.

Der kan læses mere om Eukanuba her

Share
Back to Top