Et terrarie er en billet til en anden verden

Få et terrarie med et spændende dyr (foto petworld.dk)
Få et terrarie med et spændende dyr (foto petworld.dk)

Der er mange oplevelser på denne klode. Tænk blot på alle de ting, der foregår i dette nu. Dette nu indeholder så mange muligheder og hændelser, at det aldrig vil blive gjort op. Med alle de mennesker, dyr og planter der er på denne jord. Er et umuligt at gøre op præcis, hvad det er, der egentlig sker. Man får kun hændelser fortalt i historiebøger. Hændelser der skal fremstille en given sag. Men sandheden er, at der findes en hel sanselig virkelighed, hvis historie altid forbliver i det skyggefulde.

Et terraries verden

Denne sandhed er af en helt anden virkelighed end den blotte historiske sandhed. Med et terrarie får man et blik for, hvordan dyrene lever. Slanger, øgler og edderkopper har også deres helt egen virkelighed, som vi kan have svært ved egentlig at have blik for i vores fortravlede hverdag. Men det er ikke desto mindre en meget spændende virkelighed. Der er meget at tage fat i. Vil man gerne have krybdyr er et terrarie uundværligt. Bag dets krystalglas befinder sig enten slanger, øgler eller edderkopper (eller flere dyr) i deres helt egen verden. Her kan man få et smukt blik til disse størrelsers virkelighed, som er meget anderledes fra vores egen. Det er meget spændende.

En særlig oplevelse

Et terrarie er altså med til at etablere en salgs sanselig kontakt med den omkringliggende omverden. En helt ny verden viser sig i et terrarie. En ny spændende verden af forskellige dyrearter. Vigtigt er det for disse at de befinder sig i bag glas i beskyttede tilstande. Et terrarie er netop med til at skabe denne beskyttelse. Så slipper dyrene ikke ud i det fri som potentielle farer for resten af verdenen.

Se på et terrarie hos Petworld

Leder du efter et akvarie? så læs mere her:

Akvarier giver plads i hjemmet til undervandskæledyr

Hvilket akvarieudstyr skal du vælge?

Pas på dine fisk, pas dit akvarium

Share
Back to Top