En verden af hundetilbehør

Alternativt kan du også give din hund nyt legetøj (Foto Petworld.dk)
Alternativt kan du også give din hund nyt legetøj (Foto Petworld.dk)

Hunde er i dag blevet meget mere end bare kæledyr. Uanset hvilken kanal, man skruer over på, så kan man se diverse kendisser og andre personer i mediernes spotlys løbe rundt med et dyr, der med tiden går hen og bliver en del af ders image. Især den multikendte hotelarving Paris Hilton og sangerinden Britney Spears har gjort chihuahua-hundene til allemandseje, og i dag kan det være svært at gå ned ad gågaden i en større dansk by uden at støde på gerne unge piger, der har deres hunde over armen eller i en formodentlig dyr og dertil indrettet taske.

Eksklusive kæledyr

Og den store popularitet har, selvfølgelig fristes man til at sige, skabt et stort marked for decideret tilbehør til hunde. Altså ting, der ikke som et halsbånd eller hundesnoren har et praktisk formål, men lige så meget er for at forbedre udseendet af kæledyret.
Og hvor der er efterspørgsel, kommer der udbud. Især mange af de større modevirksomheder som Louis Vuitton og Gucci er begyndt at producere hundehalsbånd og påklædning. Den var der garanteret ikke mange, der havde set komme for bare ti år siden.

Hvis du er til den gammeldags form for hundetilbehør, kan du se meget mere her:

Share
Back to Top