En stor papegøje kræver et stort og sikkert papegøjebur

Et smukt papegøjebur (foto petworld.dk)
Et smukt papegøjebur (foto petworld.dk)

Hvis du vil have en papegøje – som er et temmelig stor fugl – skal du også have et stort og sikkert papegøjebur, som kan blive din nye papegøjes hjem. Generelt er det jo lidt forfærdeligt at lukke en fugl inde i et bur. Det strider imod dens natur. Men hvis du køber et stort bur til din papegøje, er det, som om du godt kan rode lidt bod på det. I øvrigt kan det også være en god idé at lade din papegøje flyve lidt rundt i huset eller lejligheden engang imellem, så den får lidt luft under vingerne så at sige.

Find den rigtige papegøje og det rigtige papegøjebur på samme tid

Når du går ned til en dyrhandel for at finde en papegøje, så er det også i samme ombæring, at du skal købe et stort papegøjebur, der kan huse din papegøje. For det er vigtigt, at din papegøje har sin egen base. Selvfølgelig skal den have lov til at flyve rundt i stuen engang imellem, men den kan ikke bare leve frit hjemme i din bolig, fordi så vil den kunne ødelægge dine ting og lave afføring i møbler og på gulvet hele tiden. Derfor skal en papegøje have et papegøjebur at leve i.

Find det rigtige papegøjebur, inden du går ned til forhandleren

Det kan være en god idé at kigge på en masse forskellige papegøjebure, inden du går ned til forhandleren. Altså på nettet. Her kan du se store udvalg, og du kan læse mere om, hvad for nogle bure der er gode. Det er altid godt at have lidt viden med, inden man går ud og gør et større køb. Det er helt sikkert.

Klik her for at finde et godt papegøjebur til din skønne fugl

Share

One comment

  1. Pingback: Går du og drømmer om en fugl, så skal du huske et fuglebur

Comments are closed.

Back to Top