En hundegård er en praktisk anordning

Du vil ikke fortryde at du skaffede en hundegård (foto petworld.dk)
Du vil ikke fortryde at du skaffede en hundegård (foto petworld.dk)

Som hundeejer er der mange ting, man skal tage stilling til. Der er et stort marked for hundetilbehør, og det er ikke det hele, der er nødvendigt. Mange af disse ting kan dog gøre en mærkbar forskel for både hund og ejer. En hundegård er en af de anordninger, som kan spare både tid og energi uden at være ubehagelig for hunden.

Det er almen viden for de fleste, at en hund gerne skal luftes en gang om dagen, gerne i så lang tid som muligt. Hunden har brug for at få afløb for sin energi og tilbringe noget kvalitetstid sammen med sin ejer. Man må dog også være ærlig og sige, at det ikke er altid, at man som hundeejer har tid til at gå tur med sin hund. Det kan endda være, at man ikke er hjemme en længere periode, og ikke har mulighed for at have hunden med. Denne udfordrende situation kan løses med en hundegård!

Hvordan en hundegård fungerer

En hundegård er ikke beregnet til at holde hunden i fangenskab. Det er derimod et lukket område lavet af enten træ, net eller en kombination af disse. Hér kan man så lukke hunden inde. Hundegårde kan købes i forskellige størrelser, så der er plads nok til hunden. Hvis man sætter et hundehus ind i hundegården, foruden noget mad og lidt hundelegetøj, vil den kunne klare sig længe derinde.

På dyreinternatter gør man meget brug af hundegårde, fordi de holder styr på hunden, uden at den føler sig helt lukket inde. Dette er et princip som private hundeejere også sagtens kan udnytte. En have skal ikke være ret stor førend der er plads til en hundegård af god kvalitet, og så har man altid et ekstra kort på hånden, der kan spilles for at der bliver passet bedre på hunden.

Køb en hundegård her

Share
Back to Top