Capstar er en effektiv og smart pillekur imod lopper

Af med lopperne! (foto petworld.dk)
Af med lopperne! (foto petworld.dk)

Lopper er en gene for alle, som de rammer. Det er ingen hemmelighed. Ligesom det heller ikke er nogen hemmelighed, at lopper har det med at kunne formere sig effektivt og skræmmende hurtigt. Lopper er udspekulerede insekter, der lever i mennesker og dyrs hårsække. Hvis man gerne vil behandle lopperne, og man gerne vil undgå at skulle barbere al håret af, er der heldigvis løsninger på nettet. Der er alt fra shampooer, tørshampooer og pillekure. Capstar er en pillekur, der hurtigt og effektivt, allerede på en halv times tid eliminerer lopperne i dyrets pels. Pillekuren er god at bruge, hvis man har en lille hundehvalp eller kattekilling, der har svært ved  at holde sig under vand i længere tid ad gangen. Med en pillekur får man en behandlingsmetode, der er lige så nem og effektiv som den traditionelle shampoo.

Opdæmning

I hjemmet hvor der gerne bor flere medlemmer, er det en god ide altid at være forberedt. Den gode forberedelse består måske i altid at have et par pakker capstar stående i skabet. Holder man samtidig jævnligt øje med kæledyrets bevægelser og ageren, og undersøger man jævnligt og fint dens pels, kan man være mere sikker på, at loppeangrebet aldrig udvikler sig til en hel epidemi. For det må i sandhed være den værste konsekvens af, at ens elskede kæledyr får lopper; Risikoen for en hurtigt smitte til resten af husstanden er ikke rar at tænke på.

Forskellige produkter

På nettet kan man heldigvis nemt og hurtigt se de forskellige produkter, der udbydes. Der findes som sagt et væld af forskellige former for kure med hver deres fordele og metoder. Nettet har taget loppekurerne til sig og valgt at give dem plads på netbutikkerne. Her kan man nemt sammenligne og gøre sig en god handel. Capstar passer perfekt til de mindre og hvalpe og katte.

Læs meget mere om Capstar her

Find flere gode middeller imod lopper her:

Alle som ejer en kat ved hvor belastende kattelopper kan være for både ejer og kat

Frontline går forrest i kampen mod lopper og flåter

Share
Back to Top