Beskyt din hund med en hundeseng på ben

Tag hundens seng med på ferie (foto lavprisdyrehandel.dk)
Din hund ligger godt i en hundeseng (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du er den heldige ejer af en hund, ved du sikkert også, hvor meget en hundeejer vil gøre for, at hunden trives. En hund bliver lynhurtigt en integreret del af familien, det er jo ikke for sjov, at det hedder menneskets bedste ven. Både børn og voksne kan have stor glæde af en hund, der bliver som et nyt familiemedlem eller en god ven. Du er sikkert derfor villig til at gå langt for at sikre, at din hund trives. Du har måske investeret i sjovt hundelegetøj, et hundetegn, et flot hundehalsbånd og kvalitetshundefoder. Hvis du vil forkæle din hund endnu mere, kan du med fordel se nærmere på en hundeseng med ben.

Din hund undgår træk med en hundeseng på ben

Det lyder måske underligt med en hundeseng på ben. Hvad er der nu i vejen med en helt almindelige hundekurv? Tænker du måske. Men der er faktisk rigtig mange fordele ved at investere i en hundeseng på ben. Sover din hund eksempelvis nær et åbent vindue eller en dør, kan hunden undgå træk, fordi hundesengen er hævet over gulvet. Det samme gælder, hvis der er fodkoldt der, hvor hunden sover. Hundesengen er også optimal, hvis hunden ligger et sted med gulvvarme. I en hundeseng med ben er hunden isoleret fra gulvet, ligegyldigt om det er koldt eller varmt!

Din hund er isoleret fra gulvet med en hundeseng på ben

Din hund kommer med garanti til at sove bedre på en hundeseng på ben. Ikke nok med at hunden er isoleret fra gulvet og træk, er hundesengen også super komfortabel. De fleste hunde har et meget højt aktivitetsniveau, og det er derfor vigtigt, at de har mulighed for en god nattesøvn, så de er veludhvilede til dagens leg og gåture.

Klik her for en hundeseng på ben

Læs mere om hundesenge her:

Hundesenge – hvilken en skal du vælge til din hund?

Hundesenge kan også være velegnet til to hunde

Share
Back to Top