Arion – Kvalitetsfoder til hverdagspriser

ARION (Foto: Petworld.dk)
ARION (Foto: Petworld.dk)

Alle hunde- og katteejere ved, at man hurtigt kan købe sig fattig i foder til ens kæledyr, hvis man går efter kvalitet hele vejen igennem. Flere og flere producenter er dog efterhånden blevet lige så bevidste om prisen, som de er om kvaliteten, hvilket betyder, at du som dyreejer nu faktisk kan finde mange rigtig gode foderprodukter til en pris, der er til at betale.

En af de store producenter, der er gået med på bølgen med de gode priser, er hollandske Trouw Nutrition, der med deres fodersortiment Arion Premium søger en balance mellem pris og kvalitet.

Kvalitet gennem erfaring

Arion Premium er et resultat af over 20 års erfaring med produktion af foder til katte og hunde, og er baseret på naturlige næringstoffer, der sikrer dit kæledyr en optimal ernæring.

Derudover har man i denne produktlinje valgt ikke at bruge tilsætningsstoffer som eksempelvis soyaprotein. Det giver en mere ensartet kost, som er sund for dit dyr.

Et eksempel på et Arion Premium-produkt er Arion Maintenance 12 kg, der er foder til mellemstore hunde. Foderet overholder alle Arions kvalitetskrav, og du kan faktisk få hele 15 kilo for omkring 300 kroner.

På Petworld.com har de ydermere en stempelordning, hvor du kan få hver sjette sæk foder gratis. Se mere på www.petworld.dk.

og læs mere om Arion her!

Share
Back to Top